Οι μέλλουσες πρωταθλήτριες!

Οι προπονήσεις και οι εγγραφές για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν. Οι μικρές αθλήτριες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν δυναμικά και φέτος με στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και τη στελέχωση της πρώτης ομάδας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η PAOK Ladies Academy (στους Λέοντες) είναι και παραμένει η επίσημη ακαδημία που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το προπονητικό team της ακαδημίας και δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα τμήματα υποδομής (PAOK Ladies Academy) επιλέγει νεαρά ταλέντα για τη στελέχωση της πρώτης ομάδας.

Το αποκλειστικό κέντρο προπονήσεων του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ, από τις μικρότερες γενιές μέχρι και την πρώτη γυναικεία ομάδα, προπονείται καθημερινά στον Αθλητικό Όμιλο Λέοντες, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο με έδρα στη δυτική Θεσσαλονίκη (δίπλα στο γήπεδο του Μακεδονικού).

Εκεί η πρώτη ομάδα έχει τη δυνατότητα να επιβλέπει καθημερινά τα κορίτσια της ακαδημίας και να επιλέγει αθλήτριες με απώτερο σκοπό την ενσωμάτωσή τους. Αυτή η άψογη συνεργασία μετρά ήδη δέκα συναπτά έτη, αποφέροντας μεγάλες επιτυχίες στον ΠΑΟΚ.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Χρήστος Παρασκευόπουλος δήλωσε: «Η μεγαλύτερη επιτυχία για μας είναι να βλέπουμε τα κορίτσια χαρούμενα στο γήπεδο. Μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον σε συνδυασμό με εξειδικευμένη προπόνηση τα κορίτσια μας μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και ήδη επτά από αυτές αποτελούν μέλη της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, δίνοντας μας ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε το έργο μας.»

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ αφορούν κορίτσια ηλικίας από 5 έως και 16 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται.

Τηλέφωνο υπευθύνου ακαδημίας: 6947601022


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!