«Φέτος η ευκαιρία για πρωτάθλημα»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις που συνέβησαν στο Δικέφαλο και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την φιλική ήττα με 4-2 από τον ΝΠΣ Βόλο: «Δεν βρίσκω το όφελος ενός αγώνα με μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Ο πιο αδύναμος παίκτης έχει το κίνητρο να αποδείξει και να είναι πιο συγκεντρωμένος. Ο επαγγελματίας αδιαφορεί και εκτιμά ότι δεν του προσφέρει κάτι ο αγώνας. Γι’ αυτό και δεν παίζει όπως θα έπαιζε σε επίσημο. Έτσι έρχεται η ήττα-ξεφτίλα. Θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν αυστηρότητα ώστε να μην ξανασυμβούν».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Είναι ο καλύτερος παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι. Οτιδήποτε καλό για να συμβεί δημιουργικά πρέπει να περάσει από τα πόδια του Μπίσεσβαρ. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να τον πείσει να βρει τον καλό του εαυτό για να βοηθήσει. Είναι παίκτης – κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να αφήσω τέτοιον παίκτη να φύγει. Όσοι διαφωνούν ή έχουν αντίθετη άποψη θα μπορούσαν να ανατρέξουν στα παιχνίδια που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και να δουν την προσφορά του. Ό,τι καλό συνέβαινε περνούσε από τα πόδια του Μπίσεσβαρ. Να θυμηθούμε τον τελικό ή τον ημιτελικό;»

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Ήρθαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο με περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!