Ο εγωισμός του Πόντιου!

Για πολλά πράγματα μπορείς να τον κατηγορήσεις τον Σαββίδη, αλλά ότι δεν βάζει λεφτά, ποτέ. Άλλη μια φορά ο άνθρωπος τίναξε την… μπάνκα στον αέρα και τρέλανε τα ΠΑΟΚτσάκια. Μακάρι να μη χρειαζόταν να πληγωθεί ολόκληρος ο ασπρόμαυρος οργανισμός, με τον τραγικό αποκλεισμό και το όλο θλιβερό συνονθύλευμα που εμφανίστηκε με την έναρξη της νέας περιόδου.

Ωστόσο η κεφαλή λειτούργησε και έδρασε, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν οικονομικίστικα και μπακαλίστικα τερτίπια. Την ώρα που ο Μαρινάκης σκασμένος από τα τεράστια έσοδα τόσα χρόνια, πέρυσι “πλήγωσε “τον Ολυμπιακό με τις τσιγκουνιές του και την λογιστική πολιτική (μόνο πουλάμε ακριβά, αγοράζουμε από τα χαμηλά και άσε τους γαύρους να φωνάζουν), ο Ιβάν δεν λογάριασε ζημίες και βγήκε μπροστά.

Ποιος άλλος θα έκανε τέτοια τρέλα, να πετάξει τόσα εκατομμύρια χωρίς να βλέπει φως στον ορίζοντα και κυρίως χωρίς εξασφαλισμένη ανταποδοτικότητα. Θα μου πείτε ας πρόσεχε και ας φρόντιζε ο ίδιος να στρώσει καλύτερα και για να προστατεύσει την τσέπη του αλλά και για να μην απογοητεύσει τον κόσμο.

Εντάξει, είπαμε αυτό είναι το κουσούρι του και επειγόντως πρέπει να το διορθώσει , αλλά έως τότε και ανεξάρτητα απ’ αυτό, ο άνθρωπος… ματώνει και … ματώνει γερά και αδιάκοπα.

Φαίνεται πως έχει ποτιστεί τόσο βαθιά με το μικρόβιο του ΠΑΟΚ που πλέον η κατάσταση του είναι… ανίατη. Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί μια παρόμοια συμπεριφορά, μ’ αυτό το νέο πανάκριβο, μεταγραφικό κρεσέντο.

Έβγαλε προς τα έξω όλον εκείνο τον καλώς εννοούμενο ΠΑΟΚτσήδικο εγωϊσμό που σε οδηγεί σε παρόμοιες και άλλες τρέλες. Ως εδώ καλά, του βγάζω το καπέλο, με τρελαίνει, πως αλλιώς να το πω.

Αν το προχωρούσε και λίγο παραπέρα, με καλύτερη οργάνωση και πιο σύγχρονο, σίγουρο, ευρωπαϊκό, επαγγελματικό μοντέλο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!