Μόνο υπερηφάνεια για τον Ηλία (video)

Ο Ηλίας Παγκαλίδης σε έναν αγώνα – κατάθεση ψυχής ηττήθηκε οριακά από τον πανίσχυρο Ούγγρο Άλεξ Σόζε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στη μάχη του χάλκινου μεταλλίου.

Ειδικότερα, ο νεαρός παλαιστής του ΑΣ ΠΑΟΚ συμμετείχε στον β’ γύρο των ρεπεσάζ των 85κ. της ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Ανω Λιόσια.

Ο Παγκαλίδης έδωσε σπουδαία μάχη κόντρα στον Σόζε από την Ουγγαρία, όμως ηττήθηκε με 2-1. Στο τέλος μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς με τον συναθλητή και αντίπαλο στον συγκεκριμένο αγώνα να τον παρηγορεί.

Για μια ακόμη φορά όμως, ο ταλαντούχος αθλητής απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά το μέλλον του ανήκει, αφού η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έρχεται λίγο καιρό μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Ευρωπαϊκό με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και το ξέσπασμα του Παγκαλίδη:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ στο Παγκόσμιο Πάλης Παίδων στα 'Ανω Λιόσια :Το ματς στη μάχη του ρεπεσάζ τελειώνει και ο παλαιστής μας και Πρωταθλητής Ευρώπης Ηλίας Παγκαλίδης ξεσπά σε κλάματα για την χαμένη ευκαιρία να πάει για μετάλλιο .Kαι μόνο το πείσμα του όμως μας ανατρίχιασε και μας έκανε να αισθανθούμε ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

Posted by UFight.GR on Mittwoch, 6. September 2017


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!