«Ο στόχος του ΠΑΟΚ»

Ο 23χρονος πολίστας του ΠΑΟΚ, Νικόλας Προσινικλής παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός δήλωσε:

Για τις προσωπικές και ομαδικές φιλοδοξίες του τη νέα αγωνιστική σεζόν:
«Η προηγούμενη χρονιά μας άφησε μια γλυκιά γεύση καθώς τερματίσαμε τέταρτοι μέσω των play-offs, έτσι και φέτος θέτουμε ως πρωταρχικό μας στόχο τα play-offs, ενώ στην συνέχεια θα στοχεύσουμε για κάτι καλύτερο, γιατί όχι και την τρίτη θέση. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ στον αγωνιστικό τομέα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο καθένας ξεχωριστά να διακριθεί μέσα απο το σύνολο, καθώς το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή μετά την διακοπή η επιστροφή και η προσαρμογή στην πισίνα:
«Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο αυτό το κομμάτι, αλλά προσωπικά ακόμα και στο διάστημα των διακοπών έβρισκα χρόνο να προπονηθώ αλλά και να κολυμπήσω. Στην περίοδο της προετοιμασίας πάντα υπάρχουν απαιτήσεις αλλά με την σκληρή δουλειά και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα πιστεύω πως μέρα με την μέρα θα ανεβαίνει ο πήχης».

Για τις νέες μεταγραφικές προσθήκες αλλά και για το αν γνωρίζει κάποιους από αυτούς ως αντιπάλους μέσα απο τα παιχνίδια:
«Γνωρίζω πολύ καλά τον νέο μας τερματοφύλακα τον Κώστα Γαλανίδη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, τον Μίλος τον ξέρω από τις Εθνικές ομάδες όταν είχαμε βρεθεί αντίπαλοι, αλλά και τα για υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν μας δίνεται η δυνατότητα μέσω του αθλήματος να γνωριστούμε καλύτερα».

Για τους φιλικούς αγώνες που έπονται:
«Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, συνήθως έχουμε και τους φιλικούς αγώνες, ώστε να δεθούμε και να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που περιμένουμε, ωστόσο, πρώτα απ’ όλα είναι να ανοίξει στις 9 Σεπτεμβρίου το Ποσειδώνιο και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας…».