Δεν τον συμπαθούν ακόμη…

Οι δηλώσεις… αγάπης του ΠΕνρίκε για τον ΠΑΟΚ και η επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ, δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των οπαδών της Καραμπάχ, με τον Ενρίκε να αναγκάζεται πριν λίγες ημέρες να απολογηθεί, εξηγώντας το νόημα των δηλώσεων μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook. Εκεί ανέφερε πως πλέον είναι 100% Καραμπάχ. Σύμφωνα ωστόσο με τα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν, αυτή η εξήγηση δεν ήταν αρκετή.

«Πριν τη μεταγραφή όταν ακούστηκε το όνομα του, οι οπαδοί της Καραμπάχ τον αποδέχθηκαν με ευχαρίστηση αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Ενρίκε πριν καλά, καλά παίξει για τη νέα του ομάδα μετέφερε τα συναισθήματα του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που δνε άρεσε καθόλου στους φιλάθλους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι αμέσως μετά μίλησε για στην επίσημη ιστοσελίδα της Καραμπάχ και εξήγησε κάποια πράγματα δεν… μαλάκωσε τους φιλάθλους.

Πλέον ο Ενρίκε για να κερδίσει, όχι μόνο την εμπιστοσύνη του προπουνητικού τιμ αλλα και την συμπάθεια των οπαδών, θα πρέπει να ξεκινήσει να αγωνίζεται…», αναφέρει η ιστοσελίδα azerisport.com για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος ανήκει στον ΠΑΟΚ και θα παίζει στην Καραμπάχ με μορφή δανεισμού.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!