Ανοίγει το Ποσειδώνιο

Τεράστια ανάσα για τον ΠΑΟΚ και συνολικά για τον υδάτινο στίβο της Θεσσαλονίκης αποτελεί η επαναλειτουργία του Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου.

Μετά από μήνες ταλαιπωρίας των αθλητών, το κολυμβητήριο είναι έτοιμο να παραδοθεί και πάλι στον υγρό στίβο της πόλης.

Μια πολύπαθη εγκατάσταση, η οποία για πολλά χρόνια ήταν ο χώρος εκγύμνασης για εκατοντάδες κολυμβητές θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του κοινού.

Οι εργασίες κράτησαν έναν ολόκληρο χρόνο από τις 5 Σεπτεμβρίου 2016, που είναι κλειστό ενώ το τελευταίο διάστημα ξεπεράστηκαν όλα τα τεχνικά προβλήματα και οι διαφωνίες με την ανάδοχο εταιρία και το μεγάλο κολυμβητήριο της πόλης μπορεί ξανά να φιλοξενήσει όλους όσοι ασχολούνται με τον υγρό στίβο.

Οι πισίνες έχουν γεμίσει με νερό και πλέον απομένουν τα απαραίτητα τεστ προκειμένου οι αρμόδιοι φορείς να δώσουν το «πράσινο φως» για την επιστροφή των συλλόγων και των αθλητών και πάλι πίσω στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο κ. Βασιλειάδης σε δηλώσεις του για το θέμα υπογράμμισε ότι οι εγκαταστάσεις στο Ποσειδώνιο ήταν αρκετά παλιές και εγκαταλελειμμένες και στην πορεία των εργασιών διαπιστώθηκε ότι θα χρειαστούν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα αρχικά είχαν προβλεφθεί.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!