Τρύπιες άμυνες, ανελέητες επιθέσεις

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Σε καλή κατάσταση η στήλη χθες, με 5/6 σημεία, βρήκε στόχο και έκανε ένα ταμείο με την τριάδα να αποδίδει 5 φορές το ποντάρισμά μας. Πάμε στα φρέσκα, όπου κανονικά και σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται το στοιχηματικό πρόγραμμα και σήμερα Κυριακή με σπουδαίες αναμετρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο. Όλα τα μεγάλα και μη πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου συνεχίζονται και το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στοιχηματικά. Πάμε να δούμε χωρίς πολλά λόγια τι κρατάμε από τα σημερινά.

ΑΣΑΝΕ – ΓΙΕΡΒ : Το έλα να δεις από γκολ. Τρύπιες άμυνες που τρώνε αστάματητα και επιθέσεις που έχουν τον τρόπο τους να βρίσκουν δίχτυα. Δεν μπορώ να φανταστώ μικρό σκορ με τίποτα. Πολύ πιθανό το όβερ να εμφανιστεί από το πρώτο κιόλας ημίχρΟνο. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΕΡΕΜΠΡΟ – ΜΑΛΜΕ : Σημάδια κόπωσης αλλά και πτώσης δείχνει η πρωτοπόρος Μάλμε, με τα αποτελέσματά της να μην είναι θετικά. Παράλληλα η άμυνα δέχεται ακατάπαυστα γκολ έχοντας 4 συνεχόμενα όβερ 3,5. Από την άλλη η Έρεμπρο έχει το εκπληκτικό στατιστικό που γράφει 9 όβερ 2,5 στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, εκ των οποίων τα 5 είναι όβερ 3,5. (ΟΒΕΡ 3,5).

ΓΚΕΦΛΕ – ΝΟΡΜΠΙ : Στα καλά της η Γκέφλε, πήρε τεράστιο διπλό επί της Φάλκενμπεργκ με το εμφατικό 0-4. Από την άλλη και η Νόρμπι δεν πάει πίσω. Περιμένω ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι και από τους δύο με εύκολο γκολ και ευάλωτες άμυνες. (ΟΒΕΡ 3,5).

ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΟΡ : Το παλεύει η Λίνγκμπι αλλά δείχνει ότι δεν μπορεί. Με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση αλλά οι αμυντικές τρύπες δεν κλείνουν. Από την άλλη η Χέλσινγκορ, κάτι ανάλογο αλλά με πιο καλά νούμερα. Λογικότερη επιλογή το όβερ το οποίο ίσως έρθει και από το ημίχρονο. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΑΠΙΝΤ Β. : Φουλ ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι αναμένεται στο Αυστριακό ντέρμπι, με τους δύο αντιπάλους, όχι μόνο να έχουν εύκολο γκολ, αλλά και άμυνες που το δέχονται με ευκολία. Θα ξεφύγει το σκορ και μάλλον από νωρίς. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΔΥΑΔΑ
ΕΡΕΜΠΡΟ – ΜΑΛΜΕ ΟΒΕΡ 3,5 (2,55)
ΓΚΕΦΛΕ – ΝΟΡΜΠΙ ΟΒΕΡ 3,5 (2,40)

ΤΡΙΑΔΑ
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΑΠΙΝΤ Β. ΟΒΕΡ 2,5 (1,75)
ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΟΡ ΟΒΕΡ 2,5 (1,75)
ΑΣΑΝΕ – ΓΙΕΡΒ ΟΒΕΡ 2,5 (1,65)

** Επικοινωνία
mail : o.vasilias@yahoo.gr
facebook : https://www.facebook.com/vasiliasbet/

Type a message, @name…

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!