«Μάθαμε καλύτερα τον προπονητή»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Τζάλμα Κάμπος ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα (11/9) στην Αθήνα.

Μεταξύ των όσων είπε, αναφέρθηκε στην θετική επίδραση που είχε η διακοπή στην ομάδα προκειμένου να καταλάβουν καλύτερη την φιλοσοφία του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια…

Αναλυτικά o Aνγκολέζος μεσοεπιθετικός δήλωσε:

Για το διάστημα της διακοπής και το πόσο βοήθησε την ομάδα:

«Ήταν μία καλή διακοπή για εμάς, μας έδωσε χρόνο να καταλάβουμε τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Από εκεί και πέρα, δουλέψαμε σε ότι έπρεπε, ώστε να βελτιωθούν όλα αυτά».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα και πόσο χρόνο πιστεύει ότι θα της πάρει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο:

«Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε κοντά σε αυτό που θέλει και ζητάει ο προπονητής μας. Δεν είναι εύκολο φυσικά, δεν μπορώ να σας δώσω ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα φτάσουμε εκεί. Είμαστε σε καλό δρόμο για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Για τη δική του παρουσία φέτος και το καλό του ξεκίνημα:

«Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα. Γνωρίζω περισσότερο την πόλη, γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου, προσπαθώ να προσαρμοστώ κι εγώ σε αυτά που συμβαίνουν και είναι κάτι που βγαίνει πολύ φυσικά από μέσα μου και είμαι πολύ καλά για αυτό».

Για το τι θέλει να πάρει από την ομάδα και τι θα δώσει:

«Αυτό που θέλω να δώσω είναι το 100%. Κάποιες φορές θα είμαι καλός και κάποιες όχι, αλλά πάντα θα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όσον αφορά πάντα την ομάδα».

Για τις νέες προσθήκες:

«Είμαι χαρούμενος, γιατί όσοι ήρθαν είναι παίκτες με ποιότητα, θα ανεβάσουν την ποιότητα του συνόλου, οπότε αυτό είναι καλό για όλους μας».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Δεν έχει σημασία ότι αυτή η ομάδα ήρθε φέτος στην κατηγορία. Σημασία έχει ότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Υπάρχει μία δυσκολία στα παιχνίδια που δίνουμε στην Αθήνα, αλλά παρόλα αυτά, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε. Εμείς προετοιμάζουμε αυτό το παιχνίδι, όπως ακριβώς κάνουμε με όλα τα άλλα. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, θα είμαστε πολύ καλά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!