Χούντα κατά ΠΑΟΚ στον ΟΣΕ!

Πρωτόγνωρα πράγματα για μία δημοκρατική (;) χώρα όπως η Ελλάδα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στον σταθμό των τρένων στη Θεσσαλονίκη κατά μερίδας ΠΑΟΚτσήδων!

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ δεν επέτρεψαν φίλους του ΠΑΟΚ να επιβιβαστούν στο τρένο που αναχωρούσε για την Αθήνα στις 22:00, προκειμένου να βρεθούν σήμερα (11/9) το απόγευμα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Τα σκηνικά θύμισαν εποχές χούντας!

Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ περίπου 150 φίλοι του ΠΑΟΚ έφτασαν στο σταθμό των τρένων της Θεσσαλονίκης. Οι 50 είχαν ήδη εισιτήρια και οι άλλοι 100 θα αγόραζαν μέσα στα εκδοτήρια.

Εκεί από το πουθενά δημιουργήθηκε ένταση, όταν οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ αρνήθηκαν να επιτρέψουν στους ΠΑΟΚτσήδες την είσοδο για να κόψουν εισιτήρια.

Τότε κλήθηκαν και δυνάμεις της αστυνομίας και ΜΑΤ και ακολούθησε μία μεγάλη αναστάτωση και ένταση από το πουθενά!

Το αποτέλεσμα ήταν να απαγορευτεί η είσοδος στο τρένο όχι μόνο εκείνων στους οποίους αρνούνταν να κόψουν εισιτήρια, αλλά και σε εκείνους που τα είχαν ήδη κόψει και τα είχαν στα χέρια τους!

Έτσι κανένας φίλος του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε με το χθεσινοβραδινό (10/9) τρένο των 22:00 για την Αθήνα σε μία εντελώς παράλογη για δημοκρατικό κράτος συμπεριφορά από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ και την αστυνομία.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν βρήκαν άλλους τρόπους να κατέβουν στην Αθήνα. Βρήκαν και θα είναι κανονικά παρών σήμερα (11/9) το απόγευμα στη Ριζούπολη.

Ωστόσο το σκηνικό στο σταθμό των τρένων της Θεσσαλονίκης δείχνει για άλλη μία φορά την εμπάθεια κάποιων με τον λαό του Δικέφαλου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!