Γιαννακόπολος για ΠΑΕ ΠΑΟ

Την επίσημη θέση του για τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ και για το αν σκοπεύει να εμπλακεί άμεσα με τα κοινά του Παναθηναϊκού αναμένεται να γνωστοποιήσει πολύ σύντομα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Εδώ και καιρό ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ έχει καταθέσει τις σκέψεις του για έναν «ενιαίο και αδιαίρετο» Παναθηναϊκό, ωστόσο, η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι τέτοια που είναι πολύ πιθανό να τον κάνει να «βγει μπροστά» και να μιλήσει ξεκάθαρα για τις προθέσεις του.

Κανείς δε γνωρίζει πότε θα γίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο, από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου βγαίνει προς τα έξω ότι το προσεχές διάστημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εκφράσει δημόσια τις θέσεις του για τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε συνδυασμό και με την –ουσιαστική– διάλυση του Ερασιτέχνη, το «αφεντικό» της ΚΑΕ μελετά τις επόμενες κινήσεις του και πολύ σύντομα θα αναφερθεί στο πλάνο που έχει στο μυαλό του έτσι ώστε ο σύλλογος να «γυρίσει σελίδα».

ΒΛΕΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Ήδη, από χθες (10/9) το βράδυ στα social media, αλλά και στην ιστοσελίδα που διατηρεί η ΠΑΕ, ο κόσμος της ομάδας ζητά την άμεση αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τα ξημερώματα στο Instagram, με αφορμή τα έντονα παράπονα των φιλάθλων για την πορεία του Παναθηναϊκού, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι εντός των επόμενων ημερών θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στην ΠΑΕ.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων που δέχτηκε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αναφέρθηκε στην πιθανή εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ τονίζοντας με νόημα (και αφήνοντας αιχμές κατά του ΠΑΟΚ!!!): «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Είναι προφανές ότι και αυτός βλέπει φαντάσματα με τον ΠΑΟΚ…

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑΝΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Το σενάριο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ δεν είναι τωρινό, αλλά «παίζει» εδώ κι αρκετό καιρό.

Χωρίς να έχει βγει προς τα έξω το παραμικρό, οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις τους από τις αρχές του καλοκαιριού, για το ενδεχόμενο να περάσει η ομάδα στα χέρια του Γιαννακόπουλου.

Επειδή δεν είναι μία απλή υπόθεση και τέτοιες διαδικασίες απαιτούν χρόνο, αλλά και σωστό προγραμματισμό, οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος εξετάζουν όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ήδη το «αφεντικό» της ομάδας μπάσκετ έχει ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και, πλέον, ο δρόμος για να μπει ενεργά στην ΠΑΕ είναι ορθάνοιχτος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!