«Περιμένουμε τους δύο παίκτες»

O ΠΑΟΚ κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας (11/9) τον Κολοσσό στο PAOK Sports Arena , στο τέταρτο του νικηφόρο φιλικό παιχνίδι επί Ελληνικού εδάφους.

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις παραχώρησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ

Για το παιχνίδι :

«Όταν παίζεις τρία φιλικά σε τέσσερις μέρες θες να δοκιμάσεις διαφορετικά σχήματα..να δώσεις χρόνο συμμετοχής σε όλους να βρεις αγωνιστικούς ρυθμούς. Υπήρχαν διαφορετικές διακυμάνσεις..είχαμε καλές και κακές στιγμές.από το σαββατοκύριακο θα δούμε τα συμπεράσματα..θα μπουν δυο παίκτες ακόμα στις επόμενες μέρες, ο Χαραλαμποπουλος και ο Τρις.»

«Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μας προβλημάτισαν..είχαμε πολλά χαμένα ριμπάουντ δεχτήκαμε πόντους σε αιφνιδιασμό..δώσαμε ελεύθερες βολές χωρίς να απειλούμαστε..πρέπει να προσαρμοστούμε..βεβαία παίζει ρόλο και ο αντίπαλος.. Αυτό μας κάνει καλό γιατί μπορούμε να δούμε τις προσωπική ποιότητα των παικτών.»

Για τον Κλάσεν:

«Ατομικά υπάρχουν πολλά θετικά για πολλούς παίκτες. Κάποιοι έχουν προσαρμοστεί. Ο Κλάσεν αλλά και ο Τζόουνς έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η δημιουργία μια νέας ομάδας απαιτεί χρόνο και θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο.»

Για τον Χαραλαμποπουλο:

«Ο Βασίλης παίζει και στο 3 και στο 4. Έχει δημιουργία και στις δύο θέσεις. Ο Τρις θα μας δώσει ενέργεια και ύψος, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούν σιγά σιγά. Ο Χαρλαμπόπουλος έχει αρχίσει και λεχει μπει εδώ και μια βδομάδα στις προπονήσεις. Δεν έχει μπει ακόμα σε σωματική επαφή. Την Τετάρτη νομίζω θα μπει κανονικά.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!