Δεν είναι όνειρο είναι στόχος!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται έναν μήνα στον ΠΑΟΚ, αλλά ως τώρα η ομάδα δεν έχει κάνει βήματα προόδου.

Καμιά αλλαγή στο ψυχολογικό κομμάτι, καμιά διαφορά στη φυσική κατάσταση, καμιά αλλαγή στη νοοτροπία, καμία ένδειξη, έστω αρχικό σημάδι, ότι αυτή η ομάδα αποκτάει ταυτότητα.

Το κοουτσάρισμα του ως τώρα επίσης κακό, με το χειρότερο όλων στη Σουηδία.

Ο Λουτσέσκου πήρε μία ομάδα με προβλήματα αλλά που είχε προκριθεί επί της αδύναμης αλλά αξιόμαχης Ολιμπίκ Ντόνετσκ και κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να τα κάνει όλα ανάποδα και να μην κερδίσει απολύτως τίποτα. Ούτε τα…. άσπρα χώματα του Βόλου, που κακώς το έκανε το φιλικό όπως είπε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, πως εξαιτίας ενός άλλου φιλικού, αυτό με τη Λαμία ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε η δήλωση του που περί… ονείρου για το πρωτάθλημα που έδειξε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Είναι σίγουρα παιχνίδι της μοίρας αλλά για όλα αυτά κατηγορήθηκε ο Στανόγεβιτς και αποφασίστηκε η απόλυση του. Ότι δεν μπορεί να επιβληθεί των παικτών, ότι δεν δουλεύει στη φυσική κατάσταση, ότι δεν δείχνει η ομάδα βελτίωση στην τακτική και ότι ο ίδιος δεν το… έχει το επικοινωνιακό. Δεν ξέρουμε αν σε 56 μέρες κατάλαβαν όλα αυτά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ,  αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως έγινε η αλλαγή προπονητή και είναι σαν να μην έγινε!

Σημασία έχει τι γίνεται τώρα. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε κανονικά να διώξει τον προπονητή του για να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Όμως αυτό το έχει κάνει. Ή μάλλον βιάστηκε να το κάνει, καθώς πίεζε αφόρητα ο Μίχελ (και όχι μόνο) που είχε στο «περίμενε» τον Λουτσέσκου. Οπότε το να απολύσει εκ νέου τον προπονητή, ίσως φέρει ακόμη χειρότερα αποτελέσματα.

Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να βοηθήσει ο ίδιος ο Ρουμάνος τον εαυτό του. Άλλωστε έχει έχει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και σε λίγες ημέρες όλους τους νέους παικταράδες στη διάθεση του. Αν λειτουργεί ως προπονητής του ΠΑΟΚ και όχι της Ξάνθης, αν πιστέψει πρώτα ο ίδιος στο πρωτάθλημα, τότε θα πείσει και τους παίκτες του, πως ο τίτλος είναι στόχος και όχι όνειρο.

Τότε ο Δικέφαλος θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο. Ούτε φυσική κατάσταση, ούτε παίκτες, ούτε τίποτα δεν του λείπει του ΠΑΟΚ. Νοοτροπία του λείπει και πίστη, ώστε να δείξουν όλοι το κατάλληλο πάθος για επιτυχίες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!