ΒΟΜΒΑ: Καταδίκη Ολυμπιακού από τον ανακριτή διαφθοράς!

Μια ιστορική απόφαση που δεν έχει προηγούμενο στα δικαστικά, αλλά και τα αθλητικά δρώμενα, έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το SDNA, δικαίωσε τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη που χειρίστηκε την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, σε αγωγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Η υπόθεση έχει ως εξής: Μετά την ήττα του Ολυμπιακό από την ΑΕΚ στις 13 Φεβρουαρίου 2016 στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προχωρήσει σε μια πολύ σκληρή τοποθέτηση-διαρροή, η οποία δημοσιεύθηκε πανομοιοτύπως στο σύνολο σχεδόν των Αθλητικών Μέσων της χώρας: «Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης.

Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας Εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι».

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!