Φιλικά του ΠΑΟΚ στη Γερμανία

Μετά από ένα μήνα σκληρών προπονήσεων στην Ελλάδα και αφού ολοκληρώθηκε πρώτος κύκλος φιλικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα (15/9) το βράδυ για τη Γερμανία, όπου θα πάρει μέρος στο πολύ απαιτητικό “Jakob Cup” που θα διεξαχθεί στο Bayreuth.

Στο φιλικό τουρνουά θα λάβουν μέρος η νταμπλούχος Γερμανίας, Brose Bamberg των Andrea Trinchieri και Νίκου Ζήση, η διοργανώτρια medi Bayreuth που θα συμμετέχει στο επερχόμενο Basketball Champions League και η Fraport Skyliners.

Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Brose Bamberg (16/9, 20:30), ενώ την Κυριακή θα κοντραριστεί με μία από τις medi Bayreuth και Fraport Skyliners, ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
18:00 Medi Bayreuth- Fraport Skyliners
20:30 ΠΑΟΚ-Brose Bamberg

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
15:30 Μικρός τελικός (Ηττημένοι αγώνων πρώτης ημέρας)
18:00 Τελικός (Νικητές αγώνων πρώτης ημέρας)

Το τουρνουά δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, αλλά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του τουρνουά κοστίζουν 12 ευρώ (10 ευρώ το μειωμένο), ενώ το εισιτήριο διημέρου κοστίζει 20 ευρώ (17 ευρώ το μειωμένο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά μέσα από την παρακάτω διεύθυνση: https://medibayreuth-ticketshop.reservix.de/events


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!