Άμεσα χειρουργείο για Χαραλαμπόπουλο

Την Δευτέρα (18/9) αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ σε Γερμανία και Τουρκία.

Ο 20χρονος φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποφασίστηκε πως πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί.

Έτσι, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων, θα υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη Δευτέρα και κατόπιν θα ξεκινήσει η διαδικασίας επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, που υπολογίζεται σε έναν περίπου μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ :

«Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, προτού ακόμη ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο διεθνής φόργουορντ που ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα σε επέμβαση λαπαροσκοπικής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τοποθέτηση πλεγμάτων στους κάτω κοιλιακούς μυς. Ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους θα προσδιοριστεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον γενικό χειρουργό και ειδικό στην λαπαροσκοπική χειρουργική κ. Μιχάλη Γενίτσαρη. »

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!