«Γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά…»

Στο γεγονός ότι  ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στην πίεση της Μπαϊρόιτ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού του «Expert Jacob Cup».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις λάθος επιλογές των τελευταίων λεπτών που έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε την απώλεια του Όουεν Κλάσεν αλλά και το φιλικό τουρνουά στην Τουρκία που ακολουθεί.

Αναλυτικά ο 42χρονος κόουτς δήλωσε:

«Ήταν ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι κι ένα επίσης πολύ καλό τεστ τεστ για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League όπως κι εμείς. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για σχεδόν 37- 38 λεπτά, είχαμε μια καλή διαφορά σε εκείνο το σημείο, όμως χάσαμε την συγκεντρωσή μας, κάναμε λάθη αμυντικά αλλά και στην επίθεση κι έτσι χάσαμε. Όπως και κόντρα στην Μπάμπεργκ έγινε μάχη μέχρι το τέλος και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

«Τα φιλικά γίνονται για να βλέπουμε τι ανταπόκριση υπάρχει από τους παίκτες σε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις αλλά και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Το καλό είναι ότι στα φιλικά που δίνουμε, υπάρχει ανταγωνισμός, τα αποτελέσματα κρίνονται σε αποφάσεις στο τελευταίο λεπτό κάτι που μας βοηθάει να προπονήσουμε την συγκέντρωσή μας».

Για το φιλικό τουρνουά που ακολουθεί στην Τουρκία:

«Θα γυρίσουμε, θα ξεκουραστούμε μία μέρα και κατόπιν θα φύγουμε για το τουρνουά της Τουρκίας. Θα είναι επίσης ένα τουρνουά δυνατό και πιστεύω, θα μας βοηθήσει να βρουμε την κατάλληλη χημεία, τον ρυθμό και την ομοιογένεια που θέλουμε».

Για την απουσία του Όουεν Κλάσεν:

«Είναι μέρος της προετοιμασίας κι αυτό, ένα μέρος των φιλικών. Ο Κλάσεν είναι ένας καλός παίκτης που μας βοηθάει, αλλά η ομάδα έχει το ρόστερ και την ποιότητα για να καλύψει τις απουσίες…»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!