Τέτοια συνέντευξη δεν ξανάγινε!

Αυτή η συνέντευξη δεν χάνεται με τίποτα! Το SDNA κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να τον αποστομώσει: Τον… Σάββα Θεοδωρίδη!
Είναι μια αποκλειστικότητα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Το sdna.gr την κατάφερε! Κάθισε στο τραπέζι με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον… Σάββα Θεοδωρίδη και προχώρησε σε ένα σπάνιο debate, όμοιο του οποίου δεν έχει ξαναγίνει.

Ο Σάββας με… ΠΑΣΟΚ και ο Σάββας… με ΣΥΡΙΖΑ (ή αν προτιμάτε ο Σάββας του 100-0% και ο Σάββας του 50-50%) απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις που καίνε! Μιλάνε για πέναλτι, οφσάιντ, μεταγραφές, επενδύσεις, διαιτητές, ΚΕΔ και δεν μασάνε τα λόγια τους. Απολαύστε τους!

Κύριε Σάββα είστε αρκετά έμπειρος παράγοντας, ώστε να μας απαντήσετε: Πότε θεωρείτε ότι πρέπει να κρίνεται μια επιτροπή πρωταθλήματος/διαιτησίας;
ΣΑΒΒΑΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ: «Θα τη χαρακτήριζα μια ερώτηση που καταντάει λίγο κουραστική. Είχα δώσει, εξάλλου, μια πρώτη απάντηση πάνω στο θέμα τον Φεβρουάριο του 2009, στην εποχή ακόμα του Σωκράτη Κόκκαλη. Θα θυμάστε πως είχα πει ότι έχω βαρεθεί να ακούω για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία. Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές γιατί μόνο τότε θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα τον κύριο Γιαννόπουλο, θα τον κρίνω στο τέλος του έργου του. Πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν άξιοι άνθρωποι και ο κύριος Γιαννόπουλος να αποδείξει στο δίμηνο αυτό ότι έκανε καλά την δουλειά του. Όλοι είχαν παράπονα από τον κύριο Ψυχομάνη, όχι μόνο ο Ολυμπιακός».

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, όπως ξεκάθαρα είχα κάνει τον Ιανουάριο του 2010. Γιατί το 2010, όταν χάσαμε το πρωτάθλημα, συνέβαινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάτι που δεν είχε προηγούμενο. Σας θυμίζω τα λόγια μου: «Ο Παναθηναϊκός ευνοείται από όλες τις πλευρές, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται από όλους. Αυτήν τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!