Παραμένει αμφίβολος ο Κλάσεν

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (23/9) για τον ΠΑΟΚ στην Προύσα, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Γεσίλ Γκιρεσούν, περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στο τουρνουά της Τόφας.

Ο Όουεν Κλάσεν συμμετείχε σε ένα μέρος του προγραμμάτος, παρ’ όλα αυτά δεν είναι ακόμη έτοιμος, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα του Δικεφάλου να παραμένει η αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενήμερωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ από την Τουρκία αναφέρει:

«Προπόνηση τακτικής περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στην Προύσα, από την στιγμή που έχει ρεπό από το “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas”.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δούλεψε κάποιες φάσεις που θέλει να δει μέσα στο γήπεδο στους επόμενους αγώνες, ενώ οι παίκτες έχουν ελεύθερο πρόγραμμα για την υπόλοιπη μέρα.

Ο Όουεν Κλάσεν συμμετείχε στο ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος για τις κανονικές συνθήκες αγώνα, καθώς συνεχίζει να ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας. Η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα παραμένει αμφίβολη.

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο μετά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων των δύο ομίλων του “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!