«Επιστρέφουμε καλύτεροι»

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπουγιοκσεχίρ αλλά και γενικότερα για την παρουσία του Δικεφάλου στο τουρνουά της Προύσας, μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας πως η ομάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με καλύτερο χαρακτήρα και καλύτερη χημεία.

Αναλυτικά ο 42χρονος προπονητής δήλωσε:

«Ήτα ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, σε υψηλό επίπεδο έντασης. Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα. Αντιδράσαμε πολύ καλά στις δυσκολίες είτε αυτές ήταν αγωνιστικές είτε εξωαγωνιστικές. Για εμάς ήταν σημαντικό να δείξουμε τον χαρατήρα που προσπαθούμε να χτίσουμε και σε δεύτερη φάση την αμυντική και επιθετική λειτουργία μας».

Η ομάδα επιστρέφει με καλύτερο χαρακτήρα και καλύτερη χημεία. Όταν μια ομάδα φεύγει για 5 μέρες για ένα τουρνουά, τότε είναι σημαντικό οι σχέσεις να γίνονται καλύτερες κι αυτό νομίζω φάνηκε στο γήπεδο».

Για την συνολική παρουσία του Δικεφάλου στα τρία φιλικά ματς:

«Αγωνιστικά προσπαθούμε να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Αυτό δεν το πετύχαμε κόντρα στη Γκαζιαντέπ, όμως στα άλλα δύο φιλικά παίξαμε σε υψηλό επίπεδο έντασης και ενέργειας. Χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να πούμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για τον Μπράντον Τρις και την εικόνα του στα πρώτα ματς:

«Ο Τρις είναι ένας παίκτης με ένταση και ενέργεια. Ήταν ένα καλό σημάδι τα φιλικά αυτά, μας βοήθησε αρκετά, όμως θεωρώ ότι μπορεί να δώσει περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να αντιληφθεί καλύτερα τον ρόλο του στην ομάδα».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη για το Κύπελλο στις 4/10:

«Αυτή την στιγμή, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο να βοηθήσουμε την ομάδα να βρει την χημεία, τα πατήματα και τον ρυθμό της. Όμως από την στιγμή που βρισκόμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο γήπεδο, παρ’ ότι δεν είναι προτεραιότητά μας, μας περνάει από το μυαλό ότι θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, πέραν του ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την Θεσσαλονίκη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!