«Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ επί της Βοϊβοντίνα στο PAOK Sports Arena στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο νεαρός ακραίος των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε ότι οι συμπαίκτες του βρίσκουν τον αγωνιστικό ρυθμό που επιθυμούν, αλλά και τι πρέπει να δουλέψουν στις ακόλουθες προπονήσεις για μεγαλύτερη βελτίωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε. Σήμερα βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Σιγά-σιγά όλοι οι παίκτες βρίσκουν κάποιο ρυθμό. Ήταν ένα παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα για τον προπονητή, ώστε να δούμε που θα εστιάσει στις επόμενες εβδομάδες. Έχουμε ακόμα ένα μικρό διάστημα, όμως πλησιάζουμε προς στο τέλος της προετοιμασίας και νομίζω ότι όλα βαίνουν καλώς».

Για την Βοϊβοντίνα: «Ήταν ομάδα νεανική η οποία έχει πολύ ταλέντο και πολλά προσόντα από ότι είδαμε. Νομίζω ότι είναι μια δυνατή ομάδα. Οι παίκτες μας όμως έβγαλαν μεγάλο πάθος και αγωνιστικότητα και σε κάποιες περιπτώσεις με την εμπειρία που έχουμε μην κάνοντας λάθη υπερτερήσαμε στο τρίτο σετ που πήραμε».

Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την εκκίνηση της χρονιάς: «Σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στην πρώτη αγωνιστική, αλλά νομίζω θα δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται ώστε σχετικά γρήγορα να βγάλουμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!