«ΠΑΟΚ πρωταθλητής 2018!»

Ο Ρόμπερτ Μακ έδωσε το παρών του στα εγκαίνια της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ιανό για τη διανομή του PAOK Magazine.

Στις δηλώσεις του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εγκαινιάζουμε αυτή την συνεργασία. Το PAOK Magazine είναι ένα φανταστικό περιοδικό, ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Πλέον ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να το προμηθευτεί και από τα καταστήματα ΙΑΝΟΣ.

Για το πρωτάθλημα ο Μακ είπε: «Αυτός είναι ο στόχος μας, εκεί θέλουμε να φτάσουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά! Έχω ξανά πει ότι όλη η Θεσσαλονίκη το περιμένει, αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζω και η Τούμπα και το περιοδικό να είναι γεμάτα από ιστορίες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!»

Για το αν ζηλεύει που έλειπε από τους πανηγυρισμούς του Κυπέλλου τόνισε: «Ήμουν πολύ χαρούμενος για το επίτευγμα! Δεν ζήλευα με την κακή έννοια, αλλά σίγουρα θα ήθελα κι εγώ να είμαι στη Θεσσαλονίκη μαζί με την ομάδα και τον κόσμο που περίμενε στους δρόμους! Όπως είπα όμως το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!

Για τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα και α χρόνια που πέρασα εδώ ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτό που είμαι κατά κάποιον τρόπο και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ!»

Για το αν άλλαξαν οι Έλληνες διαιτητές είπε: «Είμαι εδώ για το TOUMBA Magazine… (γέλια)».

Για το αν διαβάζει βιβλία: «Δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο στη ζωή μου, δεν είμαι φαν. Όμως πλέον είμαι πατέρας και αναγκάζομαι να διαβάζω βιβλία με τα παιδιά μου…»

Τέλος ρωτήθηκε τι τίτλο που θα ήθελε να βάλει ο ίδιο σε ένα βιβλίο για τον ίδιο και απάντησε: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση αλλά ελπίζω ο τίτλος να είναι «Πρωταθλητές 2017-2018!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!