«Έτοιμοι να κερδίσουμε τον Άρη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ λίγο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο, την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Αρχικά επισήμανε: «Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας. Είμαστε σε ένα επίπεδο που μπορούμε να ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια, θέλουμε βέβαια λίγο χρόνο. Όμως η προετοιμασία μας μας δίνει αισιοδοξία για φέτος. Για τους στόχους μας, θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

Για την κατάσταση του Κλάσεν και του Χαραλαμπόπουλου είπε: «Ο Κλάσεν θα δοκιμάσει σήμερα (29/9) να προπονηθεί με την ομάδα. Θα δούμε την κατάσταση του. Είχαμε το θέμα και με τον Χαραλαμπόπουλο. Αυτός θέλει λίγο καιρό ακόμη…»

Για το ματς του Κυπέλλου με τον Άρη τόνισε: «Θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι ο Άρης θα είναι μία άλλη ομάδα σε σχέση με αυτήν που έκανε προετοιμασία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Θα παίξουμε με όλους τους μεγάλους αντιπάλους. Πρέπει να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη. Το μέγεθος της ομάδας είναι μεγαλύτερο από όλους μας».

Τέλος για το επίπεδο ετοιμότητας του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Για την εποχή είμαστε σε καλό επίπεδο. Το τελευταίο τουρνουά που παίξαμε ήταν πολύ σημαντικό. Δείξαμε χαρακτήρα, που είναι κάτι που μετράει, όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει βέβαια να βελτιώσουμε κάποια σημεία σε άμυνα και επίθεση».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!