inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
Αντίπαλοι

Επίθεση Κούγια σε Σαββίδη!

Ζητάει και τα... ρέστα ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας

Πάνος Γεωργογιάννης
01.10.2017 14:23
Share
SHARE

Τα… ρέστα ζητάει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά την κάφρικη συμπεριφορά του προς τον Ομάρ Ελ Καντουρί και το φτύσιμο στον Μαροκινό άσο του ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, με βαρύτατες εκφράσεις!

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, αναφέρει “αληταρά” τον Ελ Καντουρί, ενώ κάνει λόγο και για “ραγιάδες”, σημειώνοντας πως η ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση-δήλωση του Αλέξη Κούγια:

“Κύριε Ιβάν Σαββίδη

Η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι “χρηζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας” είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμο.

Αποτελεί δε και ακραία προσβολή προσωπικότητος και έχει ως συνέπεια μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Κύριε Ιβάν Σαββίδη,

Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και μετά από το προσωπικό σας μήνυμα “να συζητήσουμε να αναλάβω υποθέσεις σας ως δικηγόρος” και τολμήσατε να δημοσιοποιήσετε τέτοια φράση εναντίον μου, αλλά μετά από 6 χρόνια στην Ελλάδα θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, ότι μπορεί 400 χρόνια τουρκοκρατίας να άφησαν πίσω τους “ραγιάδες” (ελπίζω αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις σας στα ελληνικά να σας εξηγήσει τι σημαίνει), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είναι υπερήφανοι, αξιοπρεπείς και ανεξάρτητοι άνθρωποι.

Εγώ δυστυχώς για εσάς επί δεκαετίες αυτό το επιβεβαιώνω, είτε στο λειτούργημα μου ως δικηγόρου (γι αυτό άλλωστε μου ζητήσατε να συνεργαστούμε), είτε ως δημόσιο πρόσωπο ανάλογα με τις συμπεριφορές οι οποίες εκδηλώνονται εις βάρος μου, είτε από “κορυφαίους” πολιτικούς, είτε από “κορυφαίους” επιχειρηματίες, όπως εσείς, είτε από τον οποιονδήποτε αληταρά ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι πρόλαβε να μάθει τι έπαθε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μάνατζερ του Τσανδάρη, από τον υπάλληλο σας στον ΠΑΟΚ και τους κακοποιούς οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν, τι έπαθε ο κορυφαίος έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης για να υποχρεωθεί να λύσει το συμβόλαιο του, τι έπαθαν ο ευπατρίδης Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο όμοιος σας Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ για να πάρει επιτέλους ο ΠΑΟΚ ένα Κύπελλο και να πάψουν οι υπερήφανοι οπαδοί του να σας χλευάζουν.

Δεν περίμενα ποτέ ότι αντί να διώξετε χτες από τον μεγάλο ΠΑΟΚ αυτόν τον αληταρά ο οποίος έβριζε συνεχώς με τις χυδαιότερες φράσεις στα αγγλικά τις μάνες του προπονητού μας κ. Φυντάνη, του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών μας κάθε φορά που περνούσε μπροστά μας και όταν πήγα να τον ηρεμήσω, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει και είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι αφού δεν χάσαμε, αυτός έβρισε και τη δική μου μάνα και μένα τον ίδιο.

Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν είχα ούτε έναν σωματοφύλακα και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίζω αυτού του είδους τους αλήτες που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μου, με τον τρόπο που μπορείτε εσείς να τους αντιμετωπίσετε που έχετε σωματοφύλακες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι ψυχίατρο.

Εγώ δεν έχω μέλος της οικογενείας μου που κάνει κάθε λέπτο αυτού του είδους τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως κάνει μέλος της οικογενείας σας προσβάλοντας και απειλώντας οπαδούς, ιδιοκτήτες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ούτε έχω μέλος της οικογενείας μου που σε τόσο μικρή ηλικία να χρειάζεται ολόκληρο προσωπικό στρατό και να πηγαίνει ξημερώματα στο γήπεδο του ιστορικού Άρη και να παίζει τον ύμνο του ΠΑΟΚ, αλλά και να έρχεται φιλοξενούμενος στο γήπεδο μας στην πολυτελή και ασφαλή σουίτα που του παραχωρήσαμε και συνοδευόμενος από δεκάδα σωματοφυλάκων να προσβάλλει τους οπαδούς μας με υβριστικές εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες.

Για τη συμπεριφορά του νεαρού μέλους της οικογενείας σας είμαι βέβαιος ότι έχετε προβληματιστεί εάν χρειάζεται ψυχίατρο και βεβαίως και για το νεαρό μέλος της οικογενείας σας το οποίο είναι κορυφαίο μέλος της διοικήσεως του ΠΑΟΚ και για τον αληταρά ποδοσφαιριστή σας η ανεξάρτητη και υπερήφανη ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.

Εγώ προσωπικά δεν είμαι Παπαθανασάκης για να του πετάτε τριακόσια χιλιάρικα και να τον ξεφτιλίζετε, ξεφτιλίζοντας και τον ιστορικό Ηρακλή, ούτε διοίκηση του Άρη που δεν τόλμησε να κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.

Μπορεί στη Λάρισα, και γνωρίζω πως, να βγάλατε έναν Παοκτζή πρόεδρο της Ενώσεως, γεγονός που προσβάλλει του οπαδούς μας, αλλά εγώ δυστυχώς για σας εκτός από οικονομικά ανεξάρτητος δεν είμαι και ραγιάς.

Σας έχουν κακομάθει οι “πολιτικοί ραγιάδες” και οι ραγιάδες της Θεσσαλονίκης και για μια ισοπαλία στο ποδόσφαιρο χάσατε έναν ανιδιοτελή φίλο και μάλλον καλό δικηγόρο.

Καταγγελία για την ανακοίνωση σας και για μένα και για τη διαιτησία θα κάνει και η ΠΑΕ ΑΕΛ στα αρμόδια όργανα.
Όσον αφορά για τις δηλώσεις σας για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, ο συγκεκριμένος διαιτητής σας χάρισε μόνο ένα πέναλτι του Βαρέλα στο Περρόνε, σας χάρισε μόνο μια κόκκινη κάρτα από το σπάσιμο της μύτης με αγκωνιά στον Κρίζμαν (πέρασε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο και αύριο θα του γίνει ανάταξη), σας χάρισε τουλάχιστον 4 κίτρινες κάρτες από σκληρά φάουλ, αλλά μάλλον περιμένατε πολλά περισσότερα από το αγαπημένο παιδί του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου κ. Βρακά, του οποίου ο γιος είναι αρχηγός της Κ20 του ΠΑΟΚ.

Λυπάμαι που μάλλον σας είχαν διαβεβαιώσει οι άνθρωποι σας στη Λάρισα, ότι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στη Λάρισα είναι τόσο ευγενικό και ανεκτικό, που είχαν αφήσει τον Μπέο να κάνει βόλτες στο AEL FC ARENA, αλλά αυτά έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί”.

Ποδόσφαιρο

Διπλό ενδιαφέρον για παίκτες του ΠΑΟΚ Β

Μάνος Τσαλγατίδης
07.07.2025 20:07

Ο Κωνσταντέλιας αποκτά γήπεδο με το όνομα του!

Μάνος Τσαλγατίδης
07.07.2025 19:21

«Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον Βάσκο Σάντος»

Μάνος Τσαλγατίδης
07.07.2025 18:50

Λόβρεν σε Ράκιτιτς: «Σου αξίζει η… σύνταξη!» (pics)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
07.07.2025 18:06

«Κραυγή» αγωνίας των παικτών της Λαμίας!

Γιάννης Σωτηρίου
07.07.2025 17:42

Φεύγει άμεσα για Δανία ο Κοτάρσκι

Μάνος Τσαλγατίδης
07.07.2025 17:36

Μπάσκετ

Στον ΠΑΟΚ η Κυπριανού

Δημήτρης Βαφειάδης
07.07.2025 11:16

Γνωρίζει από προκριματικά BCL ο Μπράουν (videos)

Όλγα Χιονίδου
06.07.2025 20:23

Κόνιαρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου…»

Όλγα Χιονίδου
06.07.2025 18:57

Ο ΠΑΟΚ δίνει… γεύση από Μπράουν! (video)

Γιάννης Σωτηρίου
06.07.2025 18:56

Ανακοίνωσε Μπράουν ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης
06.07.2025 17:17

Η «ασπρόμαυρη» ζωή του Κόνιαρη

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 22:21

Αντίπαλοι

«Κραυγή» αγωνίας των παικτών της Λαμίας!

Γιάννης Σωτηρίου
07.07.2025 17:42

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Καλοσκάμη

Πάνος Γεωργογιάννης
06.07.2025 23:53

Εννέα προσφυγές στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
06.07.2025 18:43

Στα χέρια του Δρόσου η Παναχαϊκή

Γιάννης Σωτηρίου
06.07.2025 15:59

Ανακοίνωσε Πενράις η ΑΕΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
05.07.2025 19:32

Φιλική ήττα για τον Παναθηναϊκό

Πάνος Γεωργογιάννης
05.07.2025 17:40
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Διπλό ενδιαφέρον για παίκτες του ΠΑΟΚ Β
07.07.2025 20:07
Η Γαλατασαράι σπάει τα ταμεία για Οσιμέν
07.07.2025 19:43
Ο Κωνσταντέλιας αποκτά γήπεδο με το όνομα του!
07.07.2025 19:21
Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…
07.07.2025 19:05
Ντοναρούμα: «Δεν είχα πρόθεση να τραυματίσω τον Μουσιάλα»
07.07.2025 18:52

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…

Σωτήρης Μήλιος
07.07.2025 19:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 09:15
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Θύμα» της επιτυχίας του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
02.07.2025 07:26
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Κάτι κινείται επιτέλους

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
30.06.2025 20:03
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ένας και μόνο δρόμος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
21.06.2025 21:57

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?