Ο Ν. Σαββίδης αναλαμβάνει δράση

Πλησιάζει η ώρα που θα ασχοληθεί ενεργά με τα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο μικρός γιος του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (τύποις, μεγαλομέτοχος είναι η εταιρία DIMERA, συμφερόντων της οικογένειας Σαββίδη), ο μεγάλος του γιος, Γιώργος, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου με ρόλο στην λειτουργία της ΠΑΕ, έρχεται η ώρα, που σιγά – σιγά θα ασχολείται με τα θέματα της ΠΑΟΚ και ο μικρός γιος του, Νίκος.

Ο Νίκος Σαββίδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Λονδίνο, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μέσα στις προθέσεις της οικογένειας είναι να ασχοληθεί και αυτός με τον ΠΑΟΚ.

Ο μικρός γιος του Ιβάν Σαββίδη είναι άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, από το καλοκαίρι άρχισε να έχει μια μικρή ενασχόληση με θέματα του ΠΑΟΚ και μελλοντικά αυτή η ενασχόληση θα αυξηθεί. Φαίνεται, πως στόχος του προέδρου της ΠΑΕ είναι να ετοιμάσει σιγά – σιγά το έδαφος ώστε να ασχολούνται με την ομάδα και οι δύο γιοί του.

Σε ότι αφορά τον ίδιο Ιβάν Σαββίδη, για την ώρα κρατά μια απόσταση, άλλωστε τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί, πλέον, και με τις δικές του παρεμβάσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Πέμπτη θα παραστεί στην επίσημη έναρξη της λειτουργίας της Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, που θα λειτουργήσει με την υποστήριξη του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μμ, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ και μετά τον Πρύτανη, κ. Περικλή Μήτκα, θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Ιβάν Σαββίδης».

πηγή: FORZA


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!