Ένα πρωτάθλημα… τρελάδικο!

Προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο. Προσπαθώ να βρω μια άκρη, αλλά δεν βρίσκω. Θα το διασκεδάσω λοιπόν

Αλέξης Κούγιας συμφώνησε μεσοβδόμαδα με τον Άκη Μάντζιο να του αναθέσει την τεχνική ηγεσία της Λάρισας.

Ένα 24ωρο αργότερα, άλλαξε απόφαση, χάλασε τη συμφωνία και ανακοίνωσε ότι παραχωρεί το μετοχικό πακέτο της ΑΕΛ, νομίζω ότι ένα ποσό 3.000.000 ευρώ.

Το Σάββατο, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ότι άλλαξε απόφαση, και δεν σκοπεύει να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών του.

Μετά το τέλος του Σαββατιάκου αγώνα στη Λάρισα, ανακοίνωσε ότι τελικά η απόφαση του να αποχωρήσει ισχύει και περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενους, λόγω των έντονων αποδοκιμασιών (τοποθετούμαι όσο πιο sic μπορώ) εις βάρος του, από τους οπαδούς της ομάδας του.

Νωρίτερα, φρόντισε να δείξει τον… πολιτισμό του και την… κουλτούρα που τον διακατέχουν ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου και δικηγόρο, φτύνοντας τον Ελ Καντουρί.

Το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε ότι από πείσμα στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο και δεν προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Για το δε συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ σε βάρος του, τόνισε ότι υποκινείται από οπαδούς άλλων ομάδων που θα φτάσουν στην Λάρισα, από την Θεσσαλονίκη και τον Βόλο.

Πως προκύπτει το συμπέρασμα ότι, ολ΄ αυτά δεν έχουν λογική, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!