inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Διάφορα

Η Τρίπολη του… Μαρινάκη!

Φοβερά πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Γιάννης Σωτηρίου
11.10.2017 12:49
Share
SHARE

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε σήμερα (11/10) η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, καθώς σειρά για να απολογηθούν είχαν ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκος και ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος.

Όπως αποκαλύπτει το SDNA, στο επίκεντρο των ερωτήσεων της έδρας, βρέθηκαν, αφ’ ενός οι συνομιλίες των δύο ανδρών με τον Αχιλλέα Μπέο , στις οποίες φέρονται να του ζητούν βοήθεια, αλλά και να μεσολαβήσει προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφ’ ετέρου οι συνομιλίες του μακαρίτη Μάκη Ψωμιάδη, που ισχυρίζεται ότι δόθηκαν χρήματα από τον Αστέρα Τρίπολης στον Μπέο.

Πιο απίστευτες είναι οι απολογίες του Γιώργου Μποροβήλου και του Δημήτρη Μπάκου για τη σχέση τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς είπαν ότι: «Ο Μαρινάκης ελέγχει 1500 άτομα στην Τρίπολη!!!».

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Για τις συνομιλίες και την σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιώργος Μποροβήλος είπε τα εξής:

«Κάθε μέρα ήμασταν σε επικοινωνία με τον Μαρινάκη, αφού το επίμαχο διάστημα ήταν πρόεδρος της Super League κι εγώ ήμουν αναπληρωτής πρόεδρος. Δεν είχαμε κανένα λόγο να μας πάει κάποιος στον Μαρινάκη ή να πούμε στον Μπέο να του μιλήσει. Αφού είχαμε δια ζώσης επαφή, κάθε μέρα, όλη τη χρονιά. Ήταν μια γνωριμία απίστευτα στενή!

Τέτοιες συνομιλίες, σαν τις δικές μας με τον Μπέο, γίνονται σε καθημερινή βάση μεταξύ παραγόντων, ειδικά προς το τέλος της χρονιάς όπου εκφράζονται αγωνίες για την επίτευξη των στόχων.

Ο Ψωμιάδης ήθελε να εντυπωσιάζει, ότι ξέρει πράγματα κλπ. Λέει για λεφτά που δώσαμε, αλλά με την Κέρκυρα χάσαμε, ενώ νικήσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου στο 92’ και τον Πανσερραϊκό που έχασε πέναλτι στο τέλος. Και τελικά πέσαμε κατηγορία!

Δεν είναι στη λογική μας τα στοιχήματα. Ούτε από το μυαλό μας δεν περνάει».

O Γιώργος Μποροβήλος, ήταν διαιτητής του περίφημου «ντέρμπι της Ριζούπολης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τον Μάιο του 2003.

«ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΛΕΓΧΕΙ 1500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!»

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε ο Δημήτρης Μπάκος για τις συνομιλίες του με τον Μπέο, για όσα του λέει για τους αγώνες των τελευταίων αγωνιστικών της περιόδου 2010-2011, για τα όσα αναφέρονται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για τις συνομιλίες Ψωμιάδη που μιλάει για χρηματισμό από πλευράς Αστέρα.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο ισχυρισμός του, ότι η βοήθεια που ζητάει από τον Μαρινάκη, είναι να φέρει κόσμο στο γήπεδο του Αστέρα ώστε να γεμίσει το γήπεδο στα τελευταία κρίσιμα ματς, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μπορεί και ελέγχει πάνω από 1500 άτομα στην Τρίπολη, μέσω του τοπικού συνδέσμου φιλάθλων των «ερυθρόλευκων»!

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε στην απολογία του τα εξής:

«Ό,τι κάναμε στην Τρίπολη, το κάναμε με κόπο, προσπάθεια και οικονομική θυσία. Όχι με το στοίχημα και με στήσιμο αγώνων. Δώσαμε ζωή στην Τρίπολη, δώσαμε δουλειά στον κόσμο.

Αν θέλαμε να στήσουμε τον αγώνα με την Καβάλα θα πηγαίναμε απ’ ευθείας στον Ψωμιάδη, όχι στον Μπέο. Όμως, δεν μίλησα ποτέ με τον Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης πάντα έλεγε κάτι παραπάνω. Ιστορίες καφενειακές είναι όλα αυτά που λέει, μία ότι δώσαμε στον Μπέο 500 χιλιάρικα, μία ότι δώσαμε 300 χιλιάρικα.

Με τον Μαρινάκη, του είπα θέλω βοήθεια, φέρε κόσμο στο γήπεδο. Έχω πρόβλημα, φέρε τον κόσμο σου στο γήπεδο! Με τον Μαρινάκη έχουμε και επαγγελματικές ασχολίες και μιλάμε μαζί. Δεν είχα ανάγκη τον Μπέο να μεσολαβήσει. Συνεργαζόμαστε επαγγελματικά και συναντιόμαστε. Του έλεγα ότι θέλω 13ο παίκτη στο παιχνίδι. Ελέγχει 1500 άτομα στην Τρίπολη και τα ήθελα στο γήπεδο. Μια κουβέντα να πει στην Τρίπολη, έρχονται αμέσως 2000 άτομα!

Ακούω ότι φτιάξαμε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Μπέο. Μιλούσα με τον Μπέο, αλλά ο Βόλος έβγαινε Ευρώπη. Υπήρχε περίπτωση να του έλεγε να δώσει το παιχνίδι;

Μιλούσα καφενειακά. Ήξερα ότι υπήρχαν ανεπαρκείς διαιτητές. Έκαναν το μαύρο-άσπρο. Φτάσαμε στον τελικό κυπέλλου και πέσαμε πάνω σε έναν τέτοιο διαιτητή. Την αγωνία μου εκφράζω στον Μπέο, τι γίνεται με τους διαιτητές, αν θα μας παίξουν καλά.

Καμία συνομιλία δεν δείχνει ότι έχει γίνει κάποια συναλλαγή. Ότι λέμε είναι από την αγωνία μας και για την προστασία της ομάδας. Η αγωνία μας ήταν πώς θα κερδίσουμε τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ήθελα να μάθω τι γίνεται με τον Πανσερραϊκό που έπεφτε, αν είναι αδιάφορος, αν θα χτυπήσει το παιχνίδι κλπ.

Μέσα στην προσπάθειά μας να κάνουμε κάτι, μπλέξαμε σε ένα σύστημα που δεν μας αφορά. Αν είναι να ασχοληθούμε με το στοίχημα ή να μένουμε κατηγορία στήνοντας παιχνίδια, καλύτερα να την δώσουμε την ομάδα και να φύγουμε.

Με θίγει και μόνο να απαντήσω αν ασχολούμαι με το στοίχημα. Δεν έχω παίξει ποτέ μου».

Εκτός των δύο παραγόντων του Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη (11/10) απολογήθηκαν και οι κατηγορούμενοι Αυγίδου (πράκτορας ΟΠΑΠ), Ναυρινιάδης (πρώην πρόεδρος Αετού Σκύδρας), Πάσσαρης (πρώην αντιπρόεδρος Εθνικού Αστέρα), Νεοχωρίτης (παίκτης στοιχήματος), Βεργωτής (πρώην παράγοντας Διαγόρα), Λερογιάννης (πρώην πρόεδρος Διαγόρα), Θάνος (πρώην παίκτης Ηλιούπολης) και Μανώλης (παίκτης στοιχήματος).

Η επόμενη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το Koriopolis έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Πηγή: SDNA

Ποδόσφαιρο

Σε mood διακοπών οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
16.05.2025 00:19

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Μπενφίκα δεν θα είναι εμπόδιο για Μεϊτέ»

Μάνος Τσαλγατίδης
16.05.2025 00:00

Πήραν πανελλήνιο πρωτάθλημα τα ΠΑΟΚτσάκια

Μάνος Τσαλγατίδης
15.05.2025 22:02

Ο Παβλένκα γνωρίζει την επιθυμία του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
16.05.2025 00:00

Χειρουργική επέμβαση για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:33

Πήγε στην έρημο ο Ντεσπόντοφ (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:12

Μπάσκετ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε κάθε γήπεδο, σε όλη τη γη!» (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:03

«Τα καλύτερα έρχονται!» (pics)

Όλγα Χιονίδου
15.05.2025 14:55

Θα παίξει εντός στη Θεσσαλονίκη η Παρτιζάν;

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.05.2025 15:17

Το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 11:43

Παράθυρο παραμονής από Ρέινολντς μέσω Καντσελιέρι

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:00

Μνηστήρας από Ιταλία για Καντσελιέρι

Μάνος Τσαλγατίδης
14.05.2025 09:38

Αντίπαλοι

Επίσημο του Πετράκη στην Λάρισα

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:38

Βρήκε προπονητή η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 14:13

Οι διαιτητές στα Play Out της Super League

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 10:38

Ένας πρώην ΠΑΟΚτσής… υποβίβασε τον Μαλεζά

Εύα Σαράντη
14.05.2025 22:05

Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από την Λιβαδειά

Πάνος Γεωργογιάννης
14.05.2025 20:02

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βιτόρια

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 18:39
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Σε mood διακοπών οι παίκτες του ΠΑΟΚ
16.05.2025 00:19
Χάος στο Γκέτεμποργκ-Έστερσουντ, οπαδός επιτέθηκε σε παίκτη
15.05.2025 23:43
Με το δεξί η Κ18 του ΠΑΟΚ
15.05.2025 23:20
Ξέσπασε για τις κατηγορίες ο Ασένθιο
15.05.2025 22:48
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Μπενφίκα δεν θα είναι εμπόδιο για Μεϊτέ»
16.05.2025 00:00

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
14.05.2025 21:03
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?