Παίζει μ’ ένα μάτι ο Ντίλαρντ!!!

Ο Κέβιν Ντίλαρντ έχει πρόβλημα στο μάτι του εδώ και λίγες μέρες. Όπως δήλωσε ο οφθαλμίατρος τον οποίο επισκέφτηκε, ο κ. Αλέξανδρος Πολυχρονάκος, ο Αμερικανός είναι σαν να αγωνίζεται με ένα μάτι τις τελευταίες 10 μέρες!

Είχε υποστεί μία μόλυνση βαριάς μορφής και το διαπίστωσε την επομένη μέρα από το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη. Τότε οι πόνοι είχε φτάσει να είναι αφόρητοι.

Μετά επισκέφθηκε τον οφθαλμίατρο, Αλέξανδρο Πολυχρονάκο, ο οποίος διέγνωσε το πρόβλημα και διαπίστωσε ότι η μόλυνση προϋπήρχε στο μάτι του Αμερικανού!

«Ο Ντίλαρντ ήρθε στο ιατρείο μου την περασμένη Πέμπτη και διαπίστωσα ότι είχε υποστεί πολύ βαριά μόλυνση στο μάτι. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με αντιβιοτικές σταγόνες, ο οργανισμός του αντέδρασα καλά και πλέον η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα υπήρχε και στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη, απλά ο ίδιος είτε το υποτίμησε είτε δεν ήθελε να το πει γιατί είχε λαχτάρα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επειδή είχε περιορισμένη όραση στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης(4/10), ουσιαστικά ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι!», είπε ο κ. Πολυχρονάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metropolis 95,5».

Ακόμη συμπλήρωσε: «Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον αγώνα του Σαββάτου (7/10) με τον Προμηθέα Πατρών. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η θεραπεία προέβλεπε να βάζει αντιβιοτικές σταγόνες στο μάτι του ανά μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντίλαρντ δεν κοιμήθηκε τόσο το βράδυ της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής, δηλαδή ήταν δύο ημέρες ξάγρυπνος. Το περασμένο Σάββατο μπήκε να αγωνιστεί έχοντας το μειονέκτημα της αϋπνίας και με ειδικά γυαλιά τα οποία φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή του. Συν τοις άλλοις, είχε να διαχειριστεί και το γεγονός ότι από ηλικία 13 ετών αγωνίζεται με φακούς επαφής. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσωπικά δεν ένιωσα έκπληξη με την απόδοση που είχε στους συγκεκριμένους αγώνες».

Σε ότι αφορά το στάδιο της θεραπείας, ο κ. Πολυχρονάκος υποστήριξε ότι θα χρειαστεί διάστημα 15 ημερών. «Θα τον εξετάσω με την επιστροφή της ομάδας από τη Γερμανία. Εκτιμώ ότι εφόσον όλα πάνε καλά μετά από 15 ημέρες θα είναι καλά και θα μπορεί να φορέσει φακούς επαφής».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!