Προσπαθούν να τα μαζέψουν…

Σύμφωνα με όσα είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, τα χρέη του Παναθηναϊκού φτάνουν στα 54 εκ. ευρώ (δείτε και εδώ σχετικό θέμα).

Ωστόσο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, σε μια προσπάθειά του να μαζέψει κάπως τα πράγματα σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το χρέος είναι 34,7 εκ. ευρώ και έχει επηρεαστεί σημαντικά από την αύξηση της φορολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94.6» ανέφερε ότι «Το χρέος αυτή την χρονική στιγμή είναι 34,7 εκατ. ευρώ, τα 7 εκατ. είναι για το Κορωπί και έχουν δοθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Για να καταλαβαίνουμε, ο Παναθηναϊκός χρωστούσε το 2012 όταν ήρθε ο Γιάννης Αλαφούζος 35,2 εκατ. ευρώ. Έκτοτε η φορολογία έχει υπερδιπλασιαστεί, αν σήμερα ο συντελεστής ήταν ίδιος, τότε σήμερα το 34,7 θα ήταν περίπου 20 εκατ. ευρώ».

Για το τι θα κληθεί να πληρώσει κάποιος που θα ενδιαφερθεί για την πράσινη ΠΑΕ υποστήριξε ότι «Τα οικονομικά της ΠΑΕ θα τα πάρει ο υποψήφιος επενδυτής. Όταν βγουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα θα καταλάβει πολύς κόσμος τις απαντήσεις. Έχουν γραφτεί σήμερα πολλά νούμερα αλλά σημασία έχει να δούμε την αλήθεια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τέλος για την διαδικασία πώλησης κάποιων παικτών δήλωσε ότι «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, μένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!