Τρέμουν το «πράσινο» κανόνι

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό βρίσκονται στη NOVA. Αν οι «πράσινοι» βαρέσουν κανόνι, τότε όλα τα ενδεχόμενα για το συμβόλαιο με τη Super League είναι ανοιχτά.

Στο συνδρομητικό κανάλι θεωρούν ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο Παναθηναϊκός αναγκαστεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα θα υπάρξει πλήγμα όσον αφορά στους συνδρομητές και περαιτέρω μείωση της αξίας του πρωταθλήματος.

Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός, βγάλει τη σεζόν αλλά δεν καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Και σε αυτήν την περίπτωση η αξία του πρωταθλήματος θα μειωθεί αφού δεν θα μετέχει σε αυτό η δεύτερη πιο εμπορική ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για πιθανή, καταστροφική, απώλεια συνδρομητών.

Θεωρούν, επίσης, ότι το θέμα του Παναθηναϊκού έρχεται να προστεθεί στην ούτως ή άλλως προβληματική σχέση που υπάρχει με τη Super League και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ακόμα και σε αναπροσαρμογή των όρων της σύμβασης.

Από την άλλη οι ΠΑΕ της Super League, το ΔΣ της οποία συνεδριάζει σήμερα (13/10), θα συζητήσουν το θέμα της ταραχώδους σχέσης με το συνδρομητικό κανάλι το οποίο έχει καταβάλει τη μισή από την πρώτη δόση που προβλέπεται στη σύμβαση…

Πηγή: SDNA


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!