Τουρνουά με 250 παιδιά!

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή οχτώ ομάδων και σχεδόν 250 παιδιών, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο τουρνουά Ακαδημιών, το οποίο συνδιοργάνωσαν το «Topino» της ΜΕΒΓΑΛ και η «PAOK Ladies Academy», η επίσημη Ακαδημία κοριτσιών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Οι αγώνες (έγιναν σε δύο δόσεις 1/10 και 15/10) φιλοξενήθηκαν στον αθλητικό όμιλο «Λέοντες» (έναντι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, μετά το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου) όπου στεγάζονται και τα τμήματα υποδομής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικέφαλου, αλλά κάνουν προπονήσεις και οι κοπέλες της πρώτης ομάδας.

Οι οχτώ Ακαδημίες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ήταν οι:

*PAOK Ladies Academy
*Α.Σ. Νεάπολης Vieirinha
*PROSOCCER Academy
*Α.Ο. Λέοντες
*Κούης FC
*Α.Ε. Ευόσμου
*Νίκη Ευκαρπίας
*Ακαδημία Αρσακλής

Η κάθε ομάδα παράταξε στα γήπεδα τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Pre Junior, Junior και προπαιδικό. Τα ματς ήταν διάρκειας 40 λεπτών (δύο ημίχρονα των 20’) και όλα τα παιδιά εκτός από ποδόσφαιρο απόλαυσαν και σοκολατούχα γάλατα «topino» προσφορά της ΜΕΒΓΑΛ.

Μετά το τέλος των αγώνων μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα, T-shirt και μετάλλια, αλλά και μπάλες σε κάθε Ακαδημία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα της «PAOK Ladies Academy». Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6947.601022 (υπεύθυνος Χρήστος Παρασκευόπουλος).


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!