«Γι΄αυτό μεγάλωσε το μπάτζετ»

Δηλώσεις μετά το τέλος της εκδήλωσης, όπου ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον ΟΠΑΠ, παραχώρησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ :

Για την συνεργασία με τον OΠΑΠ : “Όπως έχουμε δει οι συνεργασίες μεταξύ ομάδων και εταιριών έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Ξέρουν πως σκεφτόμαστε και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή.”

Αποκτάς εμπειρίες και προσπαθείς να τις περάσεις και στην δική σου ομάδα. Βλέποντας πως λειτουργούν παγκοσμίως και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.

Για την εικόνα της ομάδας: ” Φέτος δημιουργήθηκαν προσδοκίες… Το μπάτζετ μεγάλωσε λόγω του ανταγωνισμού της ομάδας. Το σκεπτικό της ομάδας έμεινε το ίδιο. Δεν άλλαξε τίποτα.”

Για την απαλλαγή του οικονομικού βραχνά : “Έχουμε απαλλαγεί από το 50% του χρέους.Η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει υπάρχουν υποχρεώσεις όπως σε όλες τις εταιρίες. Δεν μπορείς να κανείς υπερβολές στο μπατζετ. Εκτός αν εμφανιστεί ένας χρηματοδότης. Έχουν προκύψει πράγματα στην ομάδα που δεν τα είχαμε υπολογίσει.”

 Αν βλέπει κάποιον επενδυτή να έρχεται: “Δεν βλέπω κάποιον επενδυτή. Πριν 7 χρόνια είπαμε θα κάτσουμε 6 μήνες και κάποιος θα εμφανιστεί αλλά δε έγινε τίποτα. Όταν διοικείς τον ΠΑΟΚ, επιλέγεις η θα κανείς την δουλειά σου η θα ψάχνεις το δίκιο σου. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει.”

 Για την κόντρα FIBA-Euroleague:” Αν συνεχιστεί η κόντρα FIBA-EUROLEAGUE δεν θα κάνει καλό στο μέλλον του μπάσκετ. Δεν συμμετέχω σε αυτές τις συζητήσεις.”


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!