«Περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Κύμης, παραχώρησε ο Λάκι Τζόουνς, που ήταν ένας από τους διακριθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού :

Για την νίκη επί της Κύμης:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το παιχνίδι και με τον τρόπο που παίξαμε. Μπορεί να φαίνεται ότι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι τίποτα δεδομένο, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Πριν τον αγώνα ξέραμε ότι η Κύμη είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε πιο νωρίς αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε και δεν μας έφυγε η νίκη μέσα από τα χέρια. »

Για την άμυνα:

«Υπάρχει τρομερό αμυντικό ταλέντο, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε. Πρέπει να καταλάβουμε απολύτως τι ζητάει ο προπονητής και να παίξουμε πολύ καλύτερα.»

Για το παιχνίδι της Τρίτης:

«Η πνευματική ετοιμότητα είναι πολύ σημαντική. Η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική. Οι Ιταλοί παίζουν πολύ physical. Η νίκη μας κάνει χαρούμενους. Πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Αν παίζουμε σκληρά μπορούμε να κερδίσουμε.»

Για την απόδοση του:

«Η απόδοση μου φαίνεται ότι είναι καλή. Μπορεί όμως να γίνει πολύ καλύτερη. Βλέπω τα λάθη μου με βοηθάει και ο προπονητής. Μπορώ να πάω πολύ καλύτερα.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!