Γυμναστική, παιχνίδι κατοχής και μάχες στο οικογενειακό δίτερμα. Το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής τα είχε όλα.
Θυμίζουμε πως η προπόνηση περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, οι παίκτες έπαιξαν ένα παιχνίδι κατοχής.
Στο δεύτερο μέρος ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε τμηματικά με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης της Δευτέρας. Όσο κάποιοι από τους παίκτες ήταν με τον προπονητή, οι υπόλοιποι έπαιζαν μίνι δίτερμα με δύο τερματοφύλακες.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας, με στόχο την προσαρμογή του μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην συνέχεια δούλεψε ατομικά. Ο Μαροκινός αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Ντόριαν Λεβέκ έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.
Το Σάββατο (28.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία στις 10:30.
Δείτε εδώ video από τα όσα έγιναν στην προπόνηση του Δικεφάλου.