inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου: “Είμαστε ηλίθιοι”

Τρομερές ατάκες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
05.11.2017 23:08
Share
SHARE

Ενοχλημένος από την ήττα και την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για ηλιθιότητα από πλευράς των παικτών του, αλλά και ότι έκανε λάθος  τον Κάρλος Σαμπράνο, που δεν τον αντικατέστησε ενώ ήταν νευρικός στο ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Χάσαμε το ματς για δύο λόγους: Επειδή ήμασταν ηλίθιοι ή η ΑΕΚ έξυπνη. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι εκτός Θεσσαλονίκης και ειδικά όταν ερχόμαστε στην Αθήνα δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι πρόβλημα χρόνων αυτό, χθες μιλούσα με παίκτη μου, ο οποίος μου είπε ότι βαρέθηκε να έρχεται στην Αθήνα και να χάνει. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολύ καιρό, η πρώτη φορά που ένιωσα ότι ελέγξαμε ματς στην Αθήνα ήταν με τον Ολυμπιακό.

Ξεκινήσαμε με λάθος προσέγγιση το ματς, δεν είχαμε την σωστή επιθετικότητα για να αντιμετωπίσουμε σωστά τις καταστάσεις. Όταν η ΑΕΚ πήρε την κόκκινη κάρτα συγχυστήκαμε και με τεράστιο άγχος, όχι για τον αντίπαλο, γιατί δεν μιλάμε για παιδιά, αλλά για να νικήσουμε, αρχίσαμε να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές ενώ ο αντίπαλος ήταν πίσω και ήλεγξε την κατάσταση. Επίσης, με αυτό τον τρόπο ξεκουράζονταν. Αν είχαμε αυτοπεποίθηση και ήμασταν πιο έξυπνοι θα μπορούσαμε να έχουμε πιο γρήγορη κυκλοφορία, όπως στην έδρα μας, για να κάνουμε τον αντίπαλο να τρέξει, να κουραστεί. Γιατί το ματς είχε άλλα 70 λεπτά και δεν έπρεπε να πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε τόσο νωρίς.

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αφού είχαμε την κατοχή, ήμασταν και λίγο άτυχοι αφού η μπάλα πήγε στον Λάζαρο από κόντρα και έδωσε την ασίστ. Μετά, αφού δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, κάναμε το δεύτερο λάθος το οποίο ήταν η δεύτερη κίτρινη του Ζαμπράνο. Από εκείνο το σημείο το ματς, φυσιολογικά, ήταν στα χέρια της ΑΕΚ: 10 εναντίον 10, υπέρ τους το σκορ, μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήταν και λάθος μου το γεγονός ότι δεν έβγαλα τον Ζαμπράνο, ήθελα να το κάνω αυτό, είχα πει στον συνεργάτη μου να μιλήσει με τον Κρέσπο αλλά περίμενα να γίνει στο ημίχρονο αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολλές διακοπές, δεν ήταν ουσιαστικά ένα ποδοσφαιρικό ματς αλλά η ΑΕΚ έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Περίμενα ότι αυτό θα έκανε. Είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, μία με τον Βιεϊρίνια, μία με τον Ελ Καντούρι, μία με Μπίσεσβαρ – Πρίγιοβιτς. Η ΑΕΚ νίκησε επειδή ήταν πιο έξυπνη από εμάς, αξιολόγησαν τέλεια την κάθε κατάσταση στο ματς και ήξεραν πώς να εκμεταλλευτούν τα πάντα.

Καμία ομάδα δεν έδειξε κάτι διαφορετικό σαν ποδοσφαιρικό στυλ, ήταν ένα άσχημο ματς, το οποίο πήρε η πιο έξυπνη ομάδα» .

Για το αν φταίνε και τα χαρακτηριστικά των παικτών του ΠΑΟΚ και ειδικά εκτός έδρας: 

«Έχουμε αυτό το πρόβλημα. Είναι προφανές ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα, είναι μεγάλη η διαφορά σε όλα όταν παίζουμε εντός και εκτός έδρας. Στην αυτοπεποίθηση, στην πίστη, σε όλα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και μπορούμε να το κάνουμε αλλά εκτός έδρας μποκάρουμε. Το ποδόσφαιρο είναι πώς θα αντιδράσεις, η επιθετικότητα που θα έχεις, το πώς θα διαχειρίζεσαι κάθε κατάσταση. Είναι προφανές ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί εντός και εκτός έδρας» .

Για το αν υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας:

«Δεν είναι θέμα πειθαρχίας, πιστέψτε με. Είναι πολύ σοβαροί και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Σε όλα. Η άποψη μου είναι ότι δεν ξέρουμε να χειριζόμαστε τέτοια ματς από την αρχή, δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε και τι να κάνουμε, πώς να έχουμε υπομονή. Είναι τρέλα το να πας να σκοράρεις και να νικήσεις αμέσως και αν κάτι πάει στραβά να αρχίζει ο εκνευρισμός. Χάνουμε το καθαρό μυαλό μας. Ο Μπίσεσβαρ αποβλήθηκε στο τέλος αλλά νομίζω πως ήθελε να δώσει το χέρι του στον παίκτη που ήταν κάτω. Ακόμη κι εκεί, ο άλλος παίκτης ήταν πιο έξυπνος από τον δικό μας. Ο Ζαμπράνο είναι ο τύπος που θέλει να τα δίνει όλα, να νικήσει, έκανε τα λάθη του σήμερα αλλά ίσως είναι δικό μου το λάθος πρωτίστως επειδή δεν τον έβγαλα νωρίτερα. Είχαμε δεχθεί το γκολ, δεν ήθελα να χαραμίσω αμέσως μία αλλαγή» .

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε αντίδραση και η επιλογή να παίξει ο Βιεϊρίνια ως αριστερό μπακ:

«Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι αλλά αντιμετωπίσαμε και μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, δεν παίζαμε μόνοι μας. Κόντρα σε Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, με μία ηλίθια ενέργεια δεχθήκαμε γκολ. Δεν ξέρω, ίσως η ΑΕΚ είχε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπως και ένα σουτ του Ολυμπιακού πέρα από το γκολ. Εμείς είχαμε τέσσερις ευκαιρίες τόσο σήμερα όσο και με τον Ολυμπιακό αλλά δεν σκοράραμε. Σε τέτοια ματς πρέπει να σκοράρεις. Εμείς δεχόμαστε γκολ με μία φάση σε τέτοια ματς.

Όσο για τον Βιεϊρίνια, αποφάσισα να το κάνω αυτό γιατί περίμενα να βγει πολύ περισσότερες φορές μπροστά. Έκανε ένα ικανοποιητικό παιχνίδι από την πλευρά αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και κάτι δύσκολο για αυτόν» .

Για την έλλειψη εναλλακτικού πλάνου όταν η ομάδα δέχεται γκολ:

«Δεν είναι αυτό, είναι το πώς αντιδράς σε κάθε κατάσταση, είναι θέμα κίνησης, επιθετικότητας. Έχουμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αν δεν είχαμε θα μπορούσατε να πείτε ό,τι θέλετε. Σήμερα αλλά και με τον Ολυμπιακό πιέσαμε και ο αντίπαλος οπισθοχώρησε αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες» .

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο:

«Επειδή έτσι έγινε» .

Για την διαφορά της απόδοσης του Πρίγιοβιτς εκτός έδρας:

«Είναι γενικό το θέμα, δεν είναι μόνο για τον Πρίγιοβιτς. Όλη η ομάδα έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά εκτός έδρας. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, λιγότερο ίσως στο Καραϊσκάκη, υπήρξε μια έλλειψη αντίδρασης. Δουλεύουμε πολύ στο πλάνο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά μετά την αποβολή της ΑΕΚ παίζαμε χωρίς υπομονή ενώ ο αντίπαλος ήταν οργανωμένος ανασταλτικά. Το δέχεστε ή όχι, υπάρχουν και αυτά τα ψυχολογικά θέματα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση για να κάνουμε σωστά τα πράγματα που κάνουμε στην έδρα μας, συμβαίνουν πράγματα όπως σήμερα» .

 

Ποδόσφαιρο

H διαφορετική προσαρμογή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
13.05.2025 23:44

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δέσει τον Σινανάι

Παναγιώτης Κυρικλίδης
13.05.2025 23:10

Ο ΠΑΟΚ σε χρειάζεται δίπλα του

Μάνος Τσαλγατίδης
13.05.2025 22:45

Ο ΠΑΟΚ και οι διαφορετικές αγορές

Μάνος Τσαλγατίδης
13.05.2025 21:36

Πρόβα τζενεράλε για τον ΠΑΟΚ (video)

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 19:40

Κούτσιας για Βιεϊρίνια: «Ήσουν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!» (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 19:07

Μπάσκετ

Μνηστήρας από Ιταλία για Καντσελιέρι

Μάνος Τσαλγατίδης
13.05.2025 20:57

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας περιμένουμε δίπλα μας!» (video)

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 19:55

«Η Άλμπα ενδιαφέρεται για τον Καντσελιέρι»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 19:21

Διάψευση για Καντσελιέρι και ΑΕΚ

Όλγα Χιονίδου
13.05.2025 14:52

«Αφιερωμένο το πρωτάθλημα στον Βαλαβανίδη…»

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 13:44

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καντσελιέρι»

Όλγα Χιονίδου
13.05.2025 12:39

Αντίπαλοι

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βιτόρια

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 18:39

Και επίσημα τέλος ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
13.05.2025 18:17

«Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 10:59

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 19:58

Αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 13:38
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

H διαφορετική προσαρμογή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ
13.05.2025 23:44
Η Ρεάλ κλειδώνει αυτόν που θέλουν όλοι
13.05.2025 23:39
Ο ΠΑΟΚ θέλει να δέσει τον Σινανάι
13.05.2025 23:10
Ο ΠΑΟΚ σε χρειάζεται δίπλα του
13.05.2025 22:45
Η Σίτι… κλέβει τον Βιρτζ από τα χέρια της Μπάγερν
13.05.2025 22:26

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
13.05.2025 22:47
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?