Τέλος και ο Σπανός

Ένας ένας οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων αποχωρούν από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός κάτι ανάλογο έγινε και με τον Γιώργο Σπανό στον Ατρόμητο, παρότι ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Γιώργος Σπανός παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με άλλα 27 άτομα από το χώρο του ποδοσφαίρου και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα μπορεί να είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις τη θέση του παίρνει ο επί σειρά ετών παράγοντας του Ατρόμητου και αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης, ενώ η Κάτια Κοξένογλου, η οποία ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, θα είναι πλέον διευθύνουσα σύμβουλος αντί του Γιώργου Σπανού.

Πλέον απομένει το τι μέλει γενέσθαι με τις μετοχές των μέχρι πρότινος προέδρων, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, «μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πρέπει οι κατηγορούμενοι, αυτοί που έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα στο ακροατήριο, να σταματήσουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό και εφόσον μιλάμε για ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, να μεταβιβάσουν και το μετοχικό τους μερίδιο».

«Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ»

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Σπανός μίλησε σε ΜΜΕ της Αυστρίας για την παραπομπή του σε δίκη με την κατηγορία της «αλλοίωσης αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων» σχετικά με ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για… «γελοία υπόθεση».

Η ιστοσελίδα «Wiener Zeitung» της Αυστρίας ασχολήθηκε με τις δικαστικές περιπέτειες του ισχυρού άνδρα του Ατρομήτου (προφανώς λόγω Κάναντι), με τον Γιώργο Σπανό να δηλώνει ότι:

«Είμαι πικραμένος κι έξαλλος. Η κατηγορία είναι εντελώς αβάσιμη και στηρίζεται μόνο σε έναν ψευδομάρτυρα. Υποτίθεται ότι δεν χρησιμοποιήσαμε ηθελημένα δύο παίκτες μας, αλλά το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό ήταν φυσιολογικό και για την UEFA δεν θεωρείται ύποπτο. Η όλη υπόθεση είναι γελοία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!