Καυτανζόγλειο και ΟΑΚΑ η Εθνική

Ήταν γνωστό, ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία, θα ήταν η τελευταία που θα έδινε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην συγκεκριμένη έδρα.

Τώρα αποκαλύπτεται και ποια θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής μας ομάδας. Και δεν θα είναι μία, αλλά δύο: Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης και το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Η απόφαση της ΕΠΟ είναι ειλημμένη, ότι σε αυτά τα δύο γήπεδα θα «μοιράσει» τους επόμενους αγώνες της η Εθνική ομάδα, με βασική έδρα πάντως, να είναι το Καυτανζόγλειο, που μετά από δύο δεκαετίες διαθέτει πλέον και νέο χλοοτάπητα. Παράλληλα, θα γίνουν και άλλες βελτιώσεις από την στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται εκεί και ο ΠΑΟΚ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι ποιους αγώνες θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ένα Στάδιο και ποιους στο άλλο.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική έχει μπροστά της δύο διοργανώσεις που έχουν μεταξύ τους συνάφεια: Τι νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα διαρκέσει δύο μήνες και τα προκριματικά του Euro 2020 που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019.

Λογικά, για την μία διοργάνωση η Εθνική θα παίξει στο ΟΑΚΑ και για την άλλη στον Καυτανζόγλειο. Τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν από κοινού η διοίκηση της ΕΠΟ με τον Μίχαελ Σκίμπε.

Πηγή: sdna


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!