«Παίρνουμε άμεσα παίκτη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις που έκανε στο «Παλατάκι», τόνισε ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη χωρίς τον Ντιλαρντ και ότι συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης ενός παίκτη, η οποία μπορεί να έχει αίσιο αποτέλεσμα εντός της εβδομάδας.

Για τις καλύτερες εμφανίσεις του Δικέφαλου μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντίλαρντ είπε: «Προσπαθούμε με το υλικό που έχουμε να παίξουμε διαφορετικά, να έχουμε αποτελέσματα και η εικόνα μας είναι καλύτερη. Πρέπει όμως να μετουσιωθεί σε αποτελέσματα όλη η προσπάθεια».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: «Η προσπάθεια συνεχίζεται όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που φτάσαμε κοντά σε παίκτη αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε και τώρα στο ίδιο σημείο, και κοντά και μακριά… Έχουμε εντοπίσει κάποιους παίκτες, αλλά είναι δύσκολο να τον έχουμε στη διάθεσή μας με τη Νεπτουνας. Ωστόσο μπορεί αυτός που θα φέρουμε να είναι διαθέσιμος με το Ρέθυμνο».

Για τη νίκη επί του Άρη και το ματς με τη Νεπτούνας είπε: «Θα ταξιδέψουμε με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Άρη. Η Νεπτουνας είναι πολύ καλή ομάδα, έχει τέσσερις νίκες στον όμιλο, παίζει με καλό ρυθμό κι έχει Αμερικανούς και Λιθουανούς παίκτες υψηλής ποιότητας. Εμάς η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό επίπεδο, είναι σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νεπτουνας έχει καλή εικόνα ως τώρα κι εντός κι εκτός έδρας. Έχει το πλεονέκτημα επειδή παίζει στην έδρα μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες που βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο, όπως πρόσφατα με την Τενερίφη».

Για τη συνέχεια επισήμανε: «Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα κι έχουμε μείνει πίσω. Μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, έχουμε ακόμη πιθανότητες για την πρόκριση, δεν είναι εύκολο αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε μόνο με το ματς με τη Νεπτουνας. Αυτό μας ενδιαφέρει. Όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα και στην Αθήνα θα έχουμε μιάμιση μέρα να ασχοληθούμε με το Ρέθυμνο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!