Η ΕΠΟ κρίνει το βούλευμα

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και όχι οι Ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς είναι η μόνη αρμόδια να επιληφθεί του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων και πλημμεληματική συμμορία.

Η εκπομπή «ΔΙΚΗ αποκάλυψε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας θα ζητήσει το βούλευμα μέσω των Ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων, αφού καταστεί τελεσίδικο και αμετάκλητο.

Αμέσως μετά αναλαμβάνει το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, το οποίο θα εισηγηθεί τις πειθαρχικές κυρώσεις για φυσικά πρόσωπα και ομάδες που εμπλέκονται στη δικογραφία.

«Έτσι «άσπριζαν» το «μαύρο» χρήμα στο στοίχημα»

Παράλληλα η εκπομπή φιλοξένησε συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΟΠΑΠ, Ανέστη Φιλιππίδη, για το πως «ξεπλένονται» τα «μαύρα» χρήματα μέσω του στοιχήματος.

Ο καθηγητής ορυκτολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε μια συνέντευξη – «βόμβα» εξηγεί πως ανακάλυψε, μέσα από τη λίστα με τους πιο… τυχερούς Έλληνες, μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ξεπλύματος χρημάτων από τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, που μέσα από τις βεβαιώσεις κερδών του ΟΠΑΠ » άσπριζε» τα «μαύρα» χρήματα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!