«Συμφωνώ με την παραμονή Σκίμπε»!

Σύμφωνος με την παραμονή του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας δηλώνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά.

Η παραμονή του Γερμανού τεχνικού στο τιμόνι της «γαλανόλευκης» έχει ήδη δρομολογηθεί, απόφαση στην οποία είναι θετικός και ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Δεν μπορείς να ρισκάρεις τώρα πάλι, αλλάζοντας προπονητή, ούτε να μην ακούσεις τη φωνή των ποδοσφαιριστών. Όταν μιλούν παίκτες με την εμπειρία, την προσωπικότητα και την προσφορά του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου, δεν γίνεται να μην τους ακούς», ανέφερε ο κ.Βασιλειάδης στη «Live Sport» και τον Βασίλη Βέργη.

Παράλληλα ο υφυπουργός Αθλητισμού αποθέωσε τον Κώστα Μανωλά, δηλώνοντας σίγουρος πως η εικόνα της Εθνικής θα ήταν διαφορετική με εκείνον στο Ζάγκρεμπ.

«Τον έβλεπα και τον απολάμβανα. Μου θύμιζε -με όση υπερβολή, το ξέρω, έχει η παρομοίωση- την αρχοντιά του Μπεκενμπάουερ στο παιχνίδι του. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κώστα Μανωλά η Εθνική θα ήταν άλλη ιομάδα στο Ζάγκρεμπ, όμως δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ…».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!