Νέοι αγώνες προστέθηκαν μέχρι το τέλος του 2017 στο καλεντάρι των ομάδων που θα συνεχίσουν στο Κύπελλο.
Στις 28-29-30 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ενώ για τις 13 Δεκεμβρίου ορίστηκαν τα πρώτα παιχνίδια των νοκ άουτ αγώνων για τη φάση των «16» σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ προς τους συλλόγους.
Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ που συμμετέχουν και στην Ευρώπη, θα παίζουν για ένα μήνα συνεχώς δύο φορές την εβδομάδα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρχουν τρία ματς σε διάστημα επτά ημερών.
Ο ΠΑΟΚ, πριν τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια στις 13 Δεκεμβρίου, έχει να παίξει με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο εκτός έδρας στις 29/11. Εκεί λογικά ο Λουτσέσκου να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, καθώς και ο αντίπαλος είναι πολύ αδύνατος, αλλά και ο Δικέφαλος έχει ήδη προκριθεί και ακόμη και με ισοπαλία θα βγει πρώτος στον όμιλο.