Μπάνε, δεν είναι μαγαζί σου ο ΠΑΟΚ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μπάνε Πρέλεβιτς, να ανακαλέσει τα διαρκείας δυο οπαδών του ΠΑΟΚ, με αφορμή το γεγονός ότι ασκούν κριτική στον προπονητή της ομάδας.

Η δικτατορικού τύπου απόφαση (παρά τις έντονες αντιδράσεις της πλειοψηφίας των μελών του διοικητικού συμβουλίου), έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, τόσο στο εσωτερικό της ΚΑΕ, όσο και στον πλατιά μάζα των φιλάθλων του Δικεφάλου, που αντιλαμβάνεται ότι απώλεσε το δικαίωμα να ασκεί κριτική, όταν αυτή δεν αρέσει στον πρόεδρο της διορισμένης από τον Α. Σ. ΠΑΟΚ, διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Πρέλεβιτς, μάλλον δεν ξέχασε ότι υπηρετεί ένα σωματείο που από την γέννηση του, βασίστηκε στην αγάπη των φιλάθλων του και την στήριξη τους (ακόμα και με το αίμα τους) για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Μάλλον απώλεσε τη μνήμη του, για τον τρόπο που γέμιζαν τα ταμεία της ΚΑΕ προκειμένου να εισπράξει τον μισθό του, πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στη συνέχεια στην ΑΕΚ.

Ολοι σέβονται και τιμούν την προσφορά του αθλητή Μπάνε Πρέλεβιτς στον ΠΑΟΚ, κανείς όμως δεν μπορεί να ανεχτεί το φασιστικό τρόπο αντίδρασης του, προς τους οπαδούς ή φιλάθλους που ακούν κριτική στην άθλια φετινή ομάδα.

Η δύναμη που του δίνει ο διορισμός του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Α. Σ. ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν του προσφέρει ασυλία για τις δικτατορικού τύπου αποφάσεις αφαίρεσης διαρκείας από οπαδούς της ομάδας, γιατί έχουν το θάρρος της γνώμης τους και ασκούν κριτική για το χάλι που παρουσιάσει η ομάδα στην διάρκεια της φετινής περιόδου, παρά το γεγονός ότι έχει διπλασιαστεί, το αγωνιστικό της μπάτζετ.

Τα ιδανικά του ΠΑΟΚ, δε συνάδουν με φασιστικές αποφάσεις και πράξεις που θυμίζουν τον «Αδόλφο Χίτλερ».

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί σου, Μπάνε Πρέλεβιτς. Ακόμα και μια συγγνώμη για τον τρόπο που λειτούργησες σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ, ίσως να μην είναι αρκετή!

Είναι ώρα να πάρει θέση και ο Α. Σ. ΠΑΟΚ για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην ΚΑΕ. Δεν μπορεί ο Πρέλεβιτς να συμπεριφέρεται στον ΠΑΟΚ, λες και είναι μαγαζί του! Ακόμα κι αυτό, θα ήταν απαράδεκτο.

Σαφώς και είναι σεβαστή η προσφορά σου σωματείο σαν παίκτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να επιτίθεσαι σε οπαδούς ή φιλάθλους που έχουν πληρώσει την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, απλά και μόνο γιατί δεν σου αρέσει η άποψη τους.

Αυτά και ακόμα περισσότερα, ισχύουν για τον επί σειρά ετών, υπάλληλο της ΚΑΕ, Τέλη Ζουρνατζίδη, που διατείνεται ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει στον ΠΑΟΚ!

Ήμαρτον!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!