«Φασιστική η κίνηση της ΚΑΕ!»

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ (δείτε εδώ).

Οι νησιώτες οπαδοί του ΠΑΟΚ τάσσονται κατά της απόφαση της διοίκηση του Δικεφάλου να ανακαλέσει τα διαρκείας δυο οπαδών του ΠΑΟΚ, με αφορμή το γεγονός ότι ασκούν κριτική στον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μια «δημοκρατική» κίνηση, αφαίρεσε τα διάρκειας απο έμψυχα κομμάτια του συλλόγου, που τον αγάπησαν, αποδεικνύοντας το, έμπρακτα και ουσιαστικά με την στήριξη τους, όποια και αν είναι αυτή, σε πέτρινους καιρούς για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, μιας και η συμμετοχή του κόσμου ήταν ελάχιστη.

Η φασιστική, κατακριτέα κίνηση της ΚΑΕ μας βρίσκει αντίθετους και οργισμένους, όπως το ίδιο πιστεύουμε και μεγάλη μερίδα των ασπρόμαυρων φιλάθλων. Αν μη τι άλλο, αυτοί που έχουν ΛΟΓΟ, ΦΩΝΗ και ΨΥΧΗ στο να κρίνουν το φετινό καρναβαλικό κομιτάτο της ΚΑΕ, είναι αυτοί οι 50-100 που δεν έφυγαν ποτέ και πονάνε την ομάδα, βλέποντας την να διασύρεται και να γράφει μαύρες σελίδες στο βιβλίο της τεράστιας ιστορας της.

Την εποχή που απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας γράφουν βιβλία-ύμνους για την εποχή του τσιμέντου, και της μυρωδιά του καυτού παρκέ, παρουσιάζοντας με θεάρεστο τρόπο τις διαχρονικές εποχές του old school, σε μια προσπάθεια να γαλουχήσουν τις επίμενες γενιές, έρχεται αυτί το θλιβερό γεγονός να θολώσει το μυαλό μας.

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, μας μεγάλωσε, μας άνδρωσε, μας έκανε ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ με τους τίτλους του, σφυρηλάτησε γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ στο ασπρόμαυρο αμόνι του και παρόλο που είμαστε μακριά, μας ΠΟΝΑΕΙ όταν προσπαθούν κάποιοι, να ξηλώσουν τα σπλάχνα του!

Η κατηφόρα θα έχει ΤΕΛΕΙΩΜΟ, γιατί το λέμε εμείς!

Στηρίζουμε τους φιλάθλους που στοχοποιήθηκαν με αυτό το τρόπο και απαιτούμε την συγγνώμη της ΚΑΕ και την επαναφορά των διαρκείας τους.

Η εποχή της αποκαθήλωσης ξεκίνησε.
Καιρος να αδειάζει η γωνιά σας.

ΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ-ζιζάνια-σαλτιμπάγκος της προπονητικής νομενκλατούρας, να ξεριζωθεί τώρα, μήπως και σώσετε την τιμή σας, τη χρονάα και αποκατασταθεί το όνομα της ΚΑΕ.

Είμαστε η ανάσα που σας βαραίνει.
Θα μας κλείσετε και μας τη πορτα;
Δυναμικά, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

*μέλος των συνδεσμων «ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!