Μέγα θέμα με Βέλλιο!

Θέμα από το… πουθενά προέκυψε με τον Απόστολο Βέλλιο, καθώς ο επίσημος Ολυμπιακός θεωρεί δικό του έναν παίκτη, ο οποίος υπέγραψε για 4 χρόνια στη Νότιγχαμ το καλοκαίρι του 2016!

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού στο θέμα που έχει προκύψει με τον Απόστολο Βέλλιο, μετά το ξέσπασμα του πατέρα του Έλληνα επιθετικού για τον παραγκωνισμό του από την Νότιγχαμ.

Μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση και αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό, σχολίασε σχετικά: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού. Και επειδή τον κάλεσε και στον ΠΑΟΚ να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει.».

Το μεγάλο ερωτηματικό που προκύπτει είναι το εξής. Από που προκύπτει ότι ο Απόστολος Βέλλιος είναι παίκτης του Ολυμπιακού;

Γκάφα ή άλλη μια επίδειξη αλαζονείας; Το βέβαιο είναι ότι από την τοποθέτηση Σαββίδη και την απάντηση Καραπαπά προέκυψε κάτι που ενισχύει τις υποψίες όλων (συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών λειτουργών) για τους δεκάδες παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί κάτω από… άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου και ειδικότερα ενός πολύ έγκαιρου μέσου, όπως το BBC, στις 29 Ιουνίου του 2016 η Νότιγχαμ αποκτά από τον Ηρακλή έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Φόρεστ.

Μάλιστα την ίδια μέρα ακριβώς τα ίδια πράγματα αναφέρει και η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, που παραθέτει κι ένα σύντομο βιογραφικό του Έλληνα φορ.

Τότε, στις 29 Ιουνίου, ο αγγλικός σύλλογος ήταν ακόμα στα χέρια του Φαουάζ Αλ-Χασάουι, αφού η μεταβίβαση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εγκρίθηκε στις 19 Μαΐου του 2017!

Στο μεταξύ δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα έχει αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος ανήκει κανονικά στην Νότιγχαμ.

Πως τότε ο Κώστας Καραπαπάς δηλώνει ότι αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού; Άραγε κάθε παίκτης της Νότιγχαμ αποτελεί και εν δυνάμει παίκτη του Ολυμπιακού, επειδή έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη; Μήπως τότε και κάθε παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί και εν δυνάμει παίκτη της Νότιγχαμ, δίχως να παίζουν ρόλο οι δεσμεύσεις από συμβόλαια που μπορεί να έχει κάποιος παίκτης;

Μία ιστορία με πολύ… ζουμί που σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορη και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία που πάντα προσέχει από πολύ κοντά τις δοσοληψίες ανάμεσα σε ομάδες που έχουν κοινή ιδιοκτησία όπως για παράδειγμα η Red Bull Σάλτσμπουργκ με την Λειψία, οι οποίες στο παρελθόν με μεταγραφές παικτών μεταξύ τους, κατάφερναν να κάνουν… ενέσεις ρευστότητας, διορθώντας παράλληλα τα όποια κακώς κείμενα στους ισολογισμούς τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προσθέσει / διορθώσει αυτή την ατάκα του Διευθυντή Επικοινωνίας του, πως σκοπεύει / θέλει να αποκτήσει τον Βέλλιο από την Φόρεστ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μία ιστορία που θα έχει αρκετά ακόμα επεισόδια…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!