Μιλάνε τα νούμερα και οι γηπεδούχοι

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Γεμάτο και το σημερινό Κυριακάτικο στοιχηματικό κουπόνι με μεγάλα παιχνίδια και αμφίρροπες αναμετρήσεις, όπου θα πρέπει να κινηθούμε με προσοχή, καθώς έρχονται από βδομάδα τα παιχνίδια των ομίλων σε Champions league και Europa league και ως γνωστόν οι εμπλεκόμενες ομάδες θα παρουσιαστούν προσεκτικές και μαζεμένες. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από τα σημερινά.

ΣΑΛΚΕ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ : Ένα επίπεδο πάνω είναι η Σάλκε και αν παρουσιαστεί στο ελάχιστο σοβαρή θα πάρει το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη εκτός έδρας κι αυτή την έκαναν όταν ακόμα είχε καύσωνες. (1).

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΤΟΥΝ : Με 5 όβερ 2,5 στα τελευταία της παιχνίδια η Γκρασχόπερς, με 11 όβερ 2,5 σε 14 αναμετρήσεις η Τουν. Χωρίς πολλά λόγια αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο με πολλά γκολ. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : Συνεχίζουν να είναι οι δύο ομάδες όσα πάνε κι όσα έρθουν. Βάζουν και τρώνε με ευκολία και αναμένεται φουλ επιθετικό παιχνίδι και από τους δύο, σύμφωνα με την αγωνιστική τους εικόνα στις τελευταίες τους αναμετρήσεις. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΛΙΟΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ : Όσο φιλότιμη προσπάθεια κι αν κάνει η Μονπελιέ σήμερα, δύσκολα θα γλυτώσει την ήττα. Οι Λιονέ βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και εύκολα ή δύσκολα θα συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. (1).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ : Τα νούμερα και των δύο δίνουν πολλά γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 5 όβερ 2,5 εντός έδρας και μάλιστα όλα goal/goal και οι φιλοξενούμενοι σε τρία εκτός έδρας, έχουν ισάριθμα όβερ. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ : Εξακολουθεί να δείχνει ψυχή και αγωνιστική πειθαρχία η Ίντερ και μας δίνει το δικαίωμα να την εμπιστευόμαστε. Ομάδα από ατσάλι που θέλει φέτος να το πάει μέχρι τέλους και όπου φτάσει, εμένα το χέρι μου πάει εύκολα στον άσο. Η Αταλάντα ήδη παρουσιάζει σημάδια κόπωσης και δεν βλέπω να γλυτώνει στο Μιλάνο. (1).

ΤΡΙΑΔΑ 1
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΤΟΥΝ ΟΒΕΡ 2,5 (1,65)
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΒΕΡ 2,5 (1,88)
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ 2,5 (1,62)

ΤΡΙΑΔΑ 2
ΣΑΛΚΕ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 (1,67)
ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 (1,75)
ΛΙΟΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1 (1,44)


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!