Συγκλονίζουν οι παίκτες της Σεβίλλης

Την καθολική στήριξη των παικτών του στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του έχει ο προπονητής της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο. Σύσσωμη ομάδα των Ανδαλουσιανών, μέσω του αρχηγού της ομάδας Νίκο Παρέχα, ανέβασαν ένα συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης προς τον τεχνικό τους:

«Όπως είναι καθολικά γνωστό, ζούμε δύσκολες στιγμές σε αυτή την οικογένεια που λέγεται Σεβίλλη. Ο προπονητής μας, Εδουάρδο Τότο Μπερίσο, έχει να δώσει μπροστά του μια σκληρή μάχη και εμείς, οι παίκτες του, θέλουμε να τον βοηθήσουμε για να την κερδίσει. Έτσι, μέσα από αυτήν εδώ την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε την ανιδιοτελή μας στήριξη και να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή τη στιγμή.

Εμείς, οι παίκτες του, το τεχνικό του επιτελείο, οι εργαζόμενοι στο κλαμπ και όλοι οι οπαδοί αυτής της μεγάλης οικογένειας είμαστε μαζί του και με τους οικείους του. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση και του μεταφέρουμε κάτι που υπάρχει στο κλαμπ εδώ και πολλά χρόνια ότι «Λένε πως ποτέ δεν πρέπει να παραιτείσαι». Είμαστε όλοι μαζί του για να συμβεί αυτό. Μίστερ, έχεις περίσσευμα από αρ…..α για να τα ξεπεράσεις όλα αυτά, έχεις κερδίσει τον σεβασμό μας και θέλουμε να σου πούμε ότι μπορείς να βασίζεσαι στην ομάδα σου και στα χιλιάδες άτομα που θα είναι μαζί σου και θα σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ».

Μία αγκαλιά και μεγάλη δύναμη

πηγή: sdna.gr

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!