Αν ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι καλά τη φετινή σεζόν είναι να αμύνεται και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς.
Oι “ασπρόμαυροι” σε 12 αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δεχθεί μόλις επτά γκολ. Η απόδοση αυτή τους κατατάσσει ως μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη.
Πάντως, ο Δικέφαλος απέδειξε την καλή του αμυντική λειτουργία και στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς είδε την εστία του να παραβιάζεται μόλις μία φορά, στο ματς με τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική του θεσμού.
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ μαζί με τους Ατρόμητο, Πλατανιά και ΟΦΗ έχει την καλύτερη άμυνα στην φάση των ομίλων, καθώς όλοι έχουν δεχθεί μόλις ένα τέρμα.
Επίσης, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, αφού πέτυχε οκτώ γκολ σε τρία ματς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ με 12 τέρματα.