«Συγχαρητήρια στον Σωτηρίου»

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League στο PAOK Sports Arena με τον τεχνικό, Σπύρο Γκολίτση, να τονίζει ότι η ομάδα του παρά την το αρνητικό αποτέλεσμα έδειξε μαχητικότητα και πάθος.

Ακόμα, έδωσε συγχαρητήρια στον ακραίο του Δικεφάλου, Σωτήρη Σωτηρίου, καθώς ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι από τις βραδιές που χάνεις έναν αγώνα αλλά σου μένει ικανοποίηση για την πρόοδο που κάνει η ομάδα σου, για την προσπάθεια των παικτών του και εν τέλει για έναν πολύτιμο βαθμό. Κατ΄αρχήν, αποδείχτηκε πως παίζουμε στα ίσια όλους τους αντιπάλους μας και κάνουμε το παιχνίδι που έχουμε σχεδιάσει.

Έχουμε μαχητικότητα, πάθος και καλά τεχνικά στοιχεία. Το μόνο που με ανησύχησε και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να διορθώσουμε είναι ορισμένα νεκρά σημεία που είχαμε στον αγώνα ειδικά στο φλοτ σερβίς του Βάλκιερς και στο τζαμπ σερβίς του Σαφράνοβιτς. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε την αλλαγή. Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ. Είχαμε προβάδισμα 22-20 και το χάσαμε 25-22.

Αν κάναμε το 2-1 σετ, ο αγώνας θα είχε διαφορετική εξέλιξη. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σωτηρίου για την εμφάνιση του. Επίσης, εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πορεία».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!