Τους «μάντρωσε» ο Ουζουνίδης!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκλεισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια της ομάδας στο Κορωπί για περισσότερες από δύο ώρες και τους ανέλυσε τα λάθη τους μέσω βίντεο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να αναστείλει το ρεπό της Τρίτης, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν βγήκαν για προπόνηση ούτε έτρεχαν στα… βουνά πέριξ των εγκαταστάσεων στο Κορωπί, δίκην καψωνιού.

Ο προπονητής του τριφυλλιού μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Χριστόφορο Κόλα, έκλεισαν τους πράσινους στα αποδυτήρια της ομάδας για περισσότερο από δυόμιση ώρες, από τις 11 το πρωί συγκεκριμένα, και τους έκαναν πολύωρη ανάλυση των κακώς κειμένων των τελευταίων παιχνιδιών της ομάδας μέσω βίντεο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην οποία ο Ουζουνίδης προβαίνει στο συγκεκριμένο μέτρο, με τον Ελληνα τεχνικό να λαμβάνει δράση προκειμένου να αλλάξει η νοοτροπία των τελευταίων αγώνων, να επανέλθει η έννοια της ομάδας στα αποδυτήρια και να υπάρξει βελτίωση σε συγκεκριμένα αγωνιστικά ζητήματα που έχει εντοπίσει μαζί με τους συνεργάτες του ενόψει της συνέχειας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε διεξοδική ανάλυση φάση προς φάση του ματς με τον Πανιώνιο, με προσωπικές αναφορές για τα λάθη που έγιναν, ενώ αναφορά έγινε και για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sdna


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!