«Έτσι πήραμε τη νίκη»

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέντσπιλς, παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Δικεφάλου:

Για τον αγώνα :

«Ήταν πραγματικά μεγάλη νίκη. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και για αυτό ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε σκληρή άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξε το παιχνίδι.»

Για το ότι η ομάδα δεν ξεκινάει καλά τα παιχνίδια :

«Μας βασανίζει αυτό. Ακόμα και στα παιχνίδια που κερδίσαμε, δεν ξεκινάμε τα παιχνίδια όπως πρέπει. Ένα μεγάλο τους όπλο είναι τα ριμπαόυντ τους. Δεν πρέπει να σπαταλάμε δεκάλεπτα και ημίχρονα και να γυρίζουμε στο τέλος το παιχνίδι. Πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα.»

Για την βελτίωση της ομάδας :

«Κάθε ένας χρειάζεται χρόνο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να ελέγχουμε τα παιχνίδια. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε κάποια αποτελέσματα που μας επηρέασαν, αλλά και τραυματισμούς. Αυτή η ομάδα είναι συσπειρωμένη, ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό σημείο, αλλά θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα κερδίζει τα παιχνίδια στο τέλος.»

Για τον Κρουμπάλι :

«Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δείξει 3 πρόσωπα. Το πρώτο στην προετοιμασία μας, όπου πολλοί παίκτες είχαν καλή απόδοση. Υπάρχει ένα μεσοδιάστημα, που δεν ήμασταν καλοί. Έλειπαν ο Ζάρας, ο Χαρλαμπόπουλος και οι δυο βασικοί γκαρντ. Η ομάδα μας δεν έχει σταρ. Όταν η ομάδα λειτουργεί ομαδικά, φαίνονται και οι παίκτες ατομικά.»

Για την πρόκριση :

«Κάθε εκτός έδρας νίκη μετράει. Πρέπει να δούμε την ομάδα μας, να νικήσουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο μας και να μείνουμε ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης.»

Για την μηδαμινή συμμετοχή του Τρις :

«Ήταν για λόγους τακτικής.»

Για την μικρή συμμετοχή του Κλάσεν :

«Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουμε το σχήμα που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό.»

Για τα παλιά προβλήματα της ομάδας :

«Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί. Σε αυτήν την περίπτωση, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι η ομάδα είναι δεμένη και κάποια προβλήματα, που πήραν μεγάλη έκταση, τα κρύβει και τα κάνει συσπείρωση. Είναι σημαντικό στοιχείο για να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε. Κάθε μέρα που περνά, κερδίζοντας παιχνίδια το κάνει πιο ευχάριστο.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!